26

Некъф луд

преди 7 години

Незаконно е да избяга защото не иска да се омъжи за определения от родителите и човек, обаче е законно да родителите и да я продадат като стока на някой си против волята и, и най интересното е че и интерпол са се впрегнали да я върнат за до може да бъде омъжена на сила.

25

Мариян

преди 7 години

Скоро бях в Полша и може да е по студено, но е истински рай щото не видях един"швед"!

24

Анонимен

преди 7 години

До МунчоЩото е непълнолетна, родителите й я търсят. Има информация, че е зад граница и затова се намесва Интерпол. Добре че и Аладинчо не е пълнолетен, иначе щяха да го издирват като престъпник, отвлякъл дете.

23

Анонимен

преди 7 години

ахахахахахахахахахаха АЛАДИН ахахахахаха ще ме убиете от смях село приселци ахахахахаха

22

BG IZMET

преди 7 години

SAMO ROMITE VI INTERESYVAT.....PISHETE ZA TRAGEDIATA NA ISTINSKITE BALGARI>>>CHE NOGA E OPRIAL DO KOKALA >...

21

Mimi

преди 7 години

Bg-ge" sapunka

20

Анонимен

преди 7 години

Местните хора в Близнаци обаче предполагат, че парите не са малко.===Ориентировъчно, става въпрос за толкова, колкото може да събере цяла РОМСКА фамилия чрез просия в Германия.

19

Анонимен

преди 7 години

"Малина има завършен 8.клас. Семейството е прилично, а момичето е културно и възпитано."Страхотно, дайте им стипендия за успех.

18

Анонимен

преди 7 години

Ех.. Колко по-пъстър и многообразен би бил светът, ако не ни пробутвахте всеки божи ден статии за навиците на някаква маргинална прослойка, която се изявява твърде често!... Вместо да свикваме със свинщината в живота си, бихме могли да се концентрираме върху някакви градивни начинания, обогатяващи засега по-многобройната част от обществото, които не са РОМИ. Някой иска ли да знае повече за ромите!? Аз лично - не.

17

Анонимен

преди 7 години

Някъв Аладин се намесва, бате, и изобщо нещо не съм мотивиран да чета статията ви за ромската ***.

16

Анонимен

преди 7 години

А полицията няма ли да разследва какви са тези продажби на човешка плът :)? Или може като е с "културни особености"?

15

Хейтър Тролев

преди 7 години

Сега ще поработи в немско , за да върне капарото и готово..Като гледам , това че е изкарала осми клас не й е помогнало с нищо.

14

А1

преди 7 години

Стига с това деление, бе!Или всички - българи, роми, турци, арменци, евреи и всички други етноси, които живеят на територията на Бг сме българки граждани с еднакви права и задължения пред закона или ако, продължаваме да се делим и не предприемем срочно нужните мерки, скоро ще престанем да съществуваме, като държава и народ, а ще се превърнем в един от етносите на друга държава!Досетете се сами - коя!!!!

13

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Да не говорим за това, че в тази "романтична" история всъщност става въпрос за съвременно робство, незаконен трафик на хора и прелъстяване на непълнолетна.Все престъпления по НК !Знаем, че това са специфики на ромския етнос и техни "културни особености", но когато представят български паспорт с българско гражданство техния уж ромски проблем всъщност става национален наш проблем.А, кметът на Стрелча лежи в килия вече 1 година за любов със също такова 16 годишно момиче ...Двойни стандарти !

12

Балканджи Йово

преди 7 години

Интерпол трябва да влезе по следите на родителите,които са си продали детето за пари,против волята му.Това да не е ,, Хайван Пазар'' та да си продаваш детето като ***.И след като има печалба от тази сделка ../става дума за крупна сума/ ...колко данък държавата е удържала ?

11

Анонимен

преди 7 години

- Сокерс, бе Ромео!?- Жотем те, *** Жулието.Нямат ли си достатъчно колониална , та до нашата допряха.

10

MAKEDON

преди 7 години

Interpol bara Romka........ navistina mnogu smesna rabota be nemaat tie druga rabota.

9

Мунчо

преди 7 години

Само не ми стана ясно от цялата тая съзлива история защо точно Интерпол я търси....Да не е от ИДИЛ!

8

Анонимен

преди 7 години

Любов ли бе да го опишеш.

7

Анонимен

преди 7 години

По броя на изтрите коментари се съди за "важността" на това събитие.