10

КАТ

преди 7 години

До До 1Пешеходците се движат срещу движението, за да виждат приближаващите автомобили.

9

Анонимен

преди 7 години

Отново върхът справедливостта. Даскал,милиционер, кмет,крадец и накрая за капак убиец. Свързан с кой ли не и *** точката на кой ли не.

8

препатил

преди 7 години

Моля, който не е изпадал в подобна ситуация да не коментира. Междуселски, тъмен път и ти изскача от храстите един с колело, облечен в черен суичър с качулка. Да пресече платното...аз съм с фарове и той ме вижда, аз не го виждам. Той обаче решил да мине, как да го опазиш... При 60 км в час едва успяхме да реагираме... А по въпроса с жилетката-на пътното платно всеки е длъжен да носи жилетка, дори шофьор, ако слезе от автомобила.

7

Анонимен

преди 7 години

Аааа, кмето е невинен бе. Кой се осмели да обвинява кмето.

6

Анонимен

преди 7 години

Старозагорският съд от ИДИЛ ли се ръководи се чудя , че винаги убийците са на свобода !!! Когато убиха Паоло , същият този смешен съд осъди убиеца на 3 години и 4 месеца !!!! Сега и Радев се разминава с пробация , а това е убийство по непрадпезливост ( пази боже )! КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ - ТОЙ РЪКОВОДИ СТАРО3АГОРСКИЯТ СЪД ! ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ КОЙТО ЯВНО ПОМАГА НА И3ХОДА НА НЯКОИ ДЕЛА ! НЯМА ЛИ ДА СЕ САМОСЕ3ИРА НАЙ-НАКРАЯ КАСАЦИОНИЯТ СЪД И ДА ГО МАХНАТ , ДА ГО РА3СЛЕДВАТ И СЪДЯТ ! МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО!

5

treert

преди 7 години

toq kmet ako znaete 4e trezven ne stoi,na kogo gi prikazvat tiq,po tova si li4i kolko e prognila sistemata.pitaite za atamana I alkohonite mu podvizi,kak ne vi e sram ve

4

Анонимен

преди 7 години

хубаво потърсете пове4е информация за фамилията........не е само това

3

pich

преди 7 години

Да убиеш човек и .... пробация .... само в ***

2

До 1

преди 7 години

Бутащият велосипед е Пешеходец. Пешеходците не са длъжни да носят светлоотразителна жилетка. Извън населено място Пешеходците дето бутат велосипед трябва да се движат възможно най-вдясно по платното за движение, ако няма тротоар или банкет.Това пише в закона и ако пешеходеца ги е спазил, чия е вината?

1

Анонимен

преди 7 години

Е защо е осъден, тук не намирам вина на шофьора. Пиян велосипедист без светлини и светоотразители - той си е виновен.