130

Анонимен

преди 7 години

До Ха,ха,ха 138...Нема ги щото наще ги отрязаха с визите,а те си го преместиха в сьседния крачол и аре в Турция и Гьрция.И вместо да им лапнеме паричките им лапнахме ......МАКАРИЧКИТЕ

129

Анонимен

преди 7 години

Руският президент Владимир Путин е обявен за Личност на годината" за 2007 година от сп. Тайм", предаде Ройтерс.Той е фаворит на списанието заради изключителните му лидерски способности при управлението на страната, е заявил административният директор на списанието Ричард Стингел.

128

Боби

преди 7 години

До Анонимен 144Какво е КОМУНИЗЪМ - диктат на Ком Партията. ЕДНОПОЛЮСЕН МОДЕЛ С ЕДИН УПРАВЛЯВАЩ(РЕАЛНО СВРЪХМОНОПОЛ ЕДИН ИГРАЧ НА ПАЗАРА) всеки който е несъгласен като минимум се ИЗОЛИРА а може и по-лошо.Според твоя нов световен ред САЩ трябва да ВОДИ(като минимум) а реално да управлява всеки аспект на живота на хората. Искат да ни чипират като кучетата.

127

бг

преди 7 години

защо не са разпънали и знамето на ИД? Къде е солидарността им?

126

Анонимен

преди 7 години

Разбираемо е че повечето, не разбирате Новия световен ред. Не би и трябвало...Заради маймуни като вас нещата се забавят леко...но така или иначе...скоро няма да има диктатори. Руския народ скоро също ще осъзнание, че не е там където трябва и не е сит както трябва.Тик так тик так.

125

Анонимен

преди 7 години

С очите си съм виждал в Бавария - OberBayern - Руполдинг/дето правят световното по Биатлон/ и около Ким зее/доста скъп и престижен район/ да се карат Лади Ниви ....тост Баварците купуват Лада Нива , дали е заради цената , за какво е не желая да кометирам но Лади Ниви се карат в Бавария

124

Анонимен

преди 7 години

Тая ИД много им е на сърцето на тези. Щом почне да закъсва и веднага ред сълзи и со.....поли.

123

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 127Колкото и да злобеете вТе не злобеят, те са про сти платени глу паци на ясла някъде.

122

Есенцията

преди 7 години

Единствени защитници на Кремъл се показаха от обединената европейска левица. Според тях няма добри и лоши бомби. Зам.-шефът на групата Неоклис Силикиотис настоя ЕС да не си затваря очите за същите варварски атаки от джихадистите и бунтовниците в западната част на Алепо, за американските бомбардировки над цивилни в Ирак и за убийствата на жени и деца от саудитски войници в Йемен.Евроскептиците на Найджъл Фараж и националистите на Марин льо Пен пропуснаха темата.

121

Тишо

преди 7 години

Вече напълно съм убеден че Европейците са психичноболни.ЕС му е време да се разпадне

120

юбералес

преди 7 години

До мазепаНикой не харчи повече от ''Волгата'', дори и ''адмирала''.

119

Дим

преди 7 години

До До Анонимен 139В коя Европа се продава Лада нива добре??Защото аз знам само скандинавието и там се продават добре заради климатичните условия понеже една лада нива струва се купува с две заплати и не ти пука дали ще я сцепиш за една зима и догодина нова.Ски комплекта е на същата цена а може и нагоре

118

до 143

преди 7 години

До До Анонимен 1394.За твое сведение лада Нива се продава добре в Европа-------------Попадна на "мина" , драги. Живея в Европа и се занимавам с автомобили. До колкото знам има един оцелял вносител на "Лада" в Бари/ИТ/ ама информацията ми е от преди година. Вероятно и той е дръпнал кепенците вече:)))))))))

117

Разбирачев

преди 7 години

Кви санкции кви 5 лв Кат сме толкоз ербаб,по примера на Путин със забраната за внос на храни,да забраним вноса от Русия на горива и газ.Също така да забраним на Мерседес,БМВ и автоконцерни да си продават прескъпите коли в Русия и най-вече да забраним на гласувалите за Путин- 60% от населението да притежават имоти в ЕС и изабщо да влизат.Хайде де! ААААААА ми те корейци,китайци и японци туй чакат-да изместят изцяло,а не частично както е сега,европейците от доходоносния руски пазар.На думи сме ебаб

116

Ммдаа,

преди 7 години

проамериканските *** са толкова тупички, че постоянно агитират против ГЕРП и краварника и още не са забелязали това по присъдените им палци. Яснооо, каквито господарите, такива му и троловете.

115

До Анонимен 139

преди 7 години

1. Не мога да коментирам продължителността 2. НЕ е имало комунизъм , но има Стандарт на Кредит 3. Токът и Бензинът са ти Руски - разбира се че си ги платил , а и топлото ти е Руско , топлофикациите са на газ 4.За твое сведение лада Нива се продава добре в Европа 5. И така да е , значи е фактор и се съобразяват с неговите "капризи"

114

Анонимен

преди 7 години

Европа трябва да се окака много, та да почне да се осъзнава.

113

Ха,ха,ха 138...

преди 7 години

...Дават , дават.....това лято ----НЕЩО СЕ МЪЛЧИ ЗА.... "БОГАТИТЕ РУСНАЦИ ПО МОРЕТО"!!НИКАКВИ ГИ НЕМАААААА....ХА,ХА,ХААААААААААААААА

112

Анонимен

преди 7 години

Къде отива отработеното гориво от АЕЦ Козлудуй ?

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен125Издишаш тотално/ама то няма ки как иначе/1. Данните ми са официални от ООН2. Темата за високия американски стандарт не е "дълга" Проста и кратка е -там не е имало комунизъм.3.Нито тока ми е руски, нито бензина- за всичко съм си платил.4. Стандартите за самолетите важат за всички. Това, че Русия ще може да ги порие след 50 г. е друга тема5. Русия нищо не инвестира в Толиати. Толиати фалира. Нисан-Рено оставиха марката "Лада" да играят по тънката струна на мужика.....хаха!