11

Балканджи Йово

преди 7 години

Българите от където са минали,все семка са оставяли,в Индия казват че индийската аристокрация са все бели хора с зелени и кафяви очи.Били около 40 милиона там,и казвали че са от прабългарите,защото други бели хора там никога не е имало,с изключение на руснаците.

10

Анонимен

преди 7 години

гледа точно като дива котка

9

Анонимен

преди 7 години

погледа е по животински напрегнат,без емоции в него ,явно заради обстоятелствата на живот там.Предполагам фотографа заради него я е снимал,иначе не е красавица

8

Анонимен

преди 7 години

Само в Европа им се кланят на такива субекти. Сега да не я изкарат борец за права. Като дойдат от Азия или Африка с документи от местния шаман и тука всички трябва да им се кланят защото мозъчната им дейност стига до това да прибират помощи.

7

Анонимен

преди 7 години

в 24 часа има сегашна снимкамного е остаряла очите й-цвета е повяхнал

6

Анонимен

преди 7 години

Каква злоба и ненавист у едно 12 годишно дете, бе ***.

5

Анонимен

преди 7 години

Видях я когато я беше намерил през 2002г имаше филм. Живееше в нещо като пещера с един изпостял *** мъжа и. Една бедна съсипана жена която нямаше сила и да се усмихне. На нея няма да и мине през главата мисълта за никакъв вид измама! Там от жените просто нищо не зависи. Да съдят талибанския далавераджия мъжа и!

4

Анонимен

преди 7 години

Не си заслужава да търсите 2-та снимка. Нищо общо с тази. Много е погрозняла.

3

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 7 години

Много злоба, ненавист и презрение се чете в очите на тази жена...

2

Анонимен

преди 7 години

Работех в галерия,която предлагаше доста снимки на Стив Маккъри.Там научих,че покрай тази снимка е направил името си.Това е най-разпознаваемата корица на НГ на всички времена.Продадени са стотици копия от оригиналната партида за много пари, от които клетата жена не е получила и стотинка.Той я е снимал пак по-късно,има я в нета,и отново не е получила нищо.

1

G

преди 7 години

На европейските лидери да им светне една лампичка. Щом Пакистан не може да интегрира афганистанците, как те, европейците, ще го направят?