8

...

преди 7 години

Като иска да я третирам като равна, да отиде тя в събота да сменя гумите на колите цял ден в студа, пък аз може да пусна една две перални, докато си гледам мачовете с детето на топличко...А, и да не забрави да ги зареди и двете до горе, ама с нейни пари и да ги измие. На връщане да напазарува, но да не се бави много, че имам само две бири в хладилника, а мачовете свършват чак вечера. Ако ги направи тези неща, може даже и да не се показвам навън цел ден. А не да ми мрънка каво съм правил цял ден

7

71г дедо

преди 7 години

Мамка муууу,забравяте наи важното!Те искат мажът да печели много пари .Без пари колкото да и се лигавиш няма да е щаслива.Мамкаму и още нещо: да пафкат цигари колкото си искат.Каква стана тя нашата в последно време На мажът му остана само една скапана физическа сила.Всичко останало е окупирано от хитрият нежен пол.Превърнахме се в едни ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Те искат много неща, а аз искам само като се прибера от работа да не ме посрещат с, ох пак ме заболя главата. Но и това не получавам!

5

Анонимен

преди 7 години

Както казваще един колега, който беше учител, но идваше да доработва като шлосер, а понякога и като кофражист и оператор на кирка и лопата:- Нали сме равни според нея!?-Да дойде тука да хване лоста цял ден пък аз ще се прибера да гледам как пералнята пере и после ще се оплаквам колко съм изморен.

4

Анонимен

преди 7 години

Партньор, който не иска постоянно цялото внимание за себе си, склонен е да прави изненади, гледа на половинката си като на равна във всяко отношение, радва се на нейната компания повече, отколкото на тази на приятелите си, готов е да гледа заедно с нея "глупости" по телевизията, никога не забравя рождените й дни или годишнините от важни събития в съвместния им живот, и се вълнува около почивките не по-малко от своята любимаЕ МНОГО ИСКАТ !!!

3

Revolution_

преди 7 години

Жените са същите като мъжете само дето имат цепка, обемни гърди и грим. Но иначе и те пият и се е.ат колкото мъжете даже вече повече от мъжете.

2

Анонимен

преди 7 години

Цялата тема се изчерпва с песента на Барбара Стрейзънд "A Woman in Love":I am a woman in loveAnd I do anythingTo get you into my worldAnd hold you withinIt's a right I defendOver and over againWhat do I do?Т.е. жените не знаят какво искат, но ще те закопчеят, без значение искаш ли не, само защото са влюбени. Отново и отново. Но финалният стих разкрива истинската им същност: не знаят какво правят. По-страшното е, че не знаят ЗАЩО го правят и ЗАЩО го искат. Просто искат и го правят.

1

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Жените вечно искат нещо да...получават;внимание,грижи,пари,секс,обгрижване и пр.все...хубави неща.Това иска и мъжа,само гдето няма кой да го...слуша и да му го...дава.