11

Ало,ало

преди 7 години

Да погледнат в гр.Ветово какви палати имат бургуджиите,да ги разследват от къде имат толкова много пари,ама няма кой.

10

Факт

преди 7 години

Виждал съм случаи как елегантно преметнаха 25-35 годишни хора, които се мислеха за много печени и умни. Гледам, че и тук е пълно с такива, дето си мислят, че тях не могат да ги излъжат. Ще трябва да ви разочаровам - всеки може да бъде измамен и чукайте на дърво да не ви се случи и на вас.

9

Анонимен

преди 7 години

Е, т'ва е то! За дъщерята няма, но за родната милиция винаги има!

8

Анонимен

преди 7 години

Точно така е 8, тук драскат само определени кepпeдени, ***, турско-*** платени *** и дoлнa измeт...Как очаквате от такива да се чуе истината?А тя е, че "телефонистите" мамят чрез заблуда и държат в напрежение жертвата. Гледам им коментарите, как пускат пушилки и отклоняват вниманието от темата.Едни и същи гадости: как лъжели пенсионерите, как си го заслужавали, и нагли лъжи, че жертвите са виновници!А другите се coпoлaнкoвци, които си нямат идея колко е опасно това... Да го дyxaт!

7

Анонимен

преди 7 години

На един от тези пенсионери на сина му да паднеш в ръчичките...Да видиш конь боб яде ли, какаванино.

6

Анонимен

преди 7 години

Не ви се е случвало да ви се обади човек, който се представя за следовател, полицай, прокурор или нещо такова. Ако ви се случи тогава друга песен ще запеете. Сега ви е много лесно да философствате без да познавате реалността, а тя е, че всеки може да бъде измамен, вкл. и вие дето сега се учудвате как можело човека да повярва.

5

Анонимен

преди 7 години

Ама и "хвърлянето през балкон или тераса" е класика!Задължително е пенсионера да има балкон и да хвърли пакет с пари!Чудя се как цялата държавна машина не може да хване няколко сополанковци!Явно е че плащат нейде!

4

Анонимен

преди 7 години

Ветово, Ветовоооооо...

3

one

преди 7 години

е извинявайтето вече е смешноявно българите са много ще кажа доверчиви и непрагматични.няма какво да се чудим защо още избираме комунисти и прочие

2

Анонимен

преди 7 години

Тия хора....:)....просто нямам думи...хем е смешно, хем тъжно :)))

1

нищо

преди 7 години

склерозата е лошо нещо...