9

Анонимен

преди 7 години

Галя Мачорска -Томова е основния мотор на Янчо *** за кражби от ИАРА.

8

Анонимен

преди 7 години

Откакто е директор на ИАРА г-н Янев не е направел нито един конкурс за държавен служител,а има 150 назначения на хора от партия ГЕРБ.

7

Тоти

преди 7 години

Г-жо Танева каде эабравихте гл. секретар на ИАРА инж.Сергей Костадинов. Всички хванати моруни на кармаци по р. Дунав се отчитат на инж. Костадинов . Пресен пример от Видинско и Монтанско - Таталиците.

6

Иван

преди 7 години

Г-жо Танева, като сте почнала с Янчо довършете с Галя Мачорска. Тя е в основата на най-големите корупционни схеми в ИАРА. Това и кучетата на улицата го знаят. Ако Вие не знаете за нея, много жалко!!!!!!

5

бургазлия

преди 7 години

Не им вярвай ще го преназначат в АМ както се случи с уж уволнените шефове от Гранична полиция сключили договор с каналджия за превоз на мигрантиНазначили са ги в Агенция миграцияПод всяка критика е това правителство по отношение на кадровата политика шЕФОВЕ ЗЛОУПОТРЕБИЛИ С ВЛАСТ И ДРУГИ ПОДОБНИ НАРУШЕНИЯ УРОНВАЩИ ПРЕСТИЖА НА МИНИСТЕРСТВОТО вместо да ги освободят и ивзависимост от нарушението да предат на прокуратурата те ги назначават на по високи постове.

4

Дедо Гого

преди 7 години

А, Танева кой ще я освободи и кога ?????

3

Наивен

преди 7 години

Освободе означава уволнен, т.е.вече е осъден. Не защитавам Янев,но къде остава презумпцията за невинност до доказване на обратното. Май това става практика на тази партия.Като се резмирише нещо, веднага се дистанцира и се намята с бяло.

2

Анонимен

преди 7 години

На кого са се отчитали по веригата?!

1

Анонимен

преди 7 години

АМИ ГЛАВНИЯТ ОРГАНИЗАТОР НА ГРАБЕЖА - РУМЕН ПОРОЖАНОВ ОТ ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ КОГА ЩЕ СИ ТРЪГВА.