7

кореняк софиянец

преди 7 години

До Анонимен 6Този път Марийчето, дори и селянче, е право. Леге и Алабин е. Веднага след това, от Градската градина започва Гурко. Галерията в градинката, ако не се лъжа, се водеше на Гурко 1.

6

Анонимен

преди 7 години

Пресечка на "Леге" и "Алабин"?Целият ми досегашен живот е в София, но до ден днешен живеех с мисълта, че ул. "Леге" е от ул."Гурко" до Президентството!Ул."Алабин" не започва ли малко по на запад?

5

Витошар

преди 7 години

До веселякЧестният частник, едно време работеше в "Обществено хранене". От мода взе да разбира, когато се сдушиха с дирекрора на Завод "Витоша" - Шипчанов. Завъртяха една далавера в стола на завода, ама Тато ги излови и изволни. Дойде Десети и те станаха "честни частници", е, дааааа, ама идва време не само да се пие, а и да се плаща.

4

отговор

преди 7 години

Снимката е от друга статия и като са я пеиствали не са прочели какво пише, важното е че магазина е изгорял как-то трябва, да не се налага да го палят още веднъж.

3

да бе да

преди 7 години

"Евакуираха хората, живеещи в сградата""не се е наложило и евакуация на хората, живеещи в сградата"Последно кое е вярното твърдение? Нещо май спим още, а? :Д

2

Каручка

преди 7 години

Аз се обърках. В за главието пише "Евакуираха хората, живеещи в сградата", пък в статията "не се е наложило и евакуация на хората, живеещи в сградата.". Кое е вярното???

1

веселяк

преди 7 години

защо утрепаха честния частник? па и магазина му палят? хммм.... има нещо гнило в дания, е рекъл поета.