13

ako ne gi pusnat

преди 7 години

ste ima ja zemetresenie ja navodnenie, ja nekoja zentrala ste explo..diratova e vizte italija

12

тъй трябва

преди 7 години

Трябва да ги мобилизират и да ги пратят да се бият за родината си!

11

везде лучше чем в РФ

преди 7 години

Трябва подготовка, защото скоро може да се очаква нова вълна от бежанци от РФ!

10

АВЕ,

преди 7 години

нали ги искат и ги канят вее, що им се страхуват?

9

Анонимен

преди 7 години

Защо всяка новина е за тези?

8

да

преди 7 години

тия са IT специалисти от Афганистан:)))..То..асфалт и течаща вода не е виждало през живота си, но иначе дошъл в Европа да продължи.."образованието си":)))))))))))))е.ах тоя Афганистан..90 % от населението IT специалисти или в най - лошия случай.."лекари":))))

7

ставри

преди 7 години

До АнонименВ Гърция е 60 евро на ден.

6

Анонимен

преди 7 години

ВИЖТЕ ГИ ТЕЗИ НА СНИМКАТА. ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ С НЕЯСЕН ИНТЕЛЕКТ.ОБЩО ВЗЕТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА, НО ИСКА КЪЩА, ДА ГО ХРАНИ НЯКОЙ (и не ще картофи) И ДА МУ ДАВАТ ПО 400 ЕВРО НА МЕСЕЦ (като начало)

5

Анонимен

преди 7 години

"През май и юни Германия, Австрия, Дания, Швеция и Норвегия върнаха границите заради наплива от нелегални имигранти."Стига с тези гранични проверки бе, пуснете уплашените от войната жени и деца бе, къде са ви европейските ценности бе?

4

гтф

преди 7 години

а, изведнъж станаха мигранти, нали бежанци бяха, майки, деца, инженери ?

3

Анонимен

преди 7 години

"Причините са опасения в тези страни, че нова вълна от незаконни имигранти, намиращи се в Гърция, ще тръгне на Запад."Е накъде да тръгнат, нали западът си ги покани, пък сега не ги ще при себе си. Хем знае, че са незаконни имигранти, хем продължава да ги кани, хем настоява всички да ги приемат, хем пък не ще да ги пуска при себе си.

2

Циник

преди 7 години

Каква изненада....българската мъдрост го е казала :" Едно пр*а*се като се научи да рие...и халка да му туриш на зу*рлата пак ще рие!"Видяха араби , и африканци , че тъпите европейци могат да ги хранят, и да им дават твърда валута за едното лежане.....и се юрнаха на тумби! Няма спиране - Фронтекс , европейската агенция , която уж трябва да пази границите ни - прави внос на чернокожи от цяла Африка - ще видим де е Киро на кирия!Меркел и приятели ще ни вкарат в гроба!

1

Анонимен

преди 7 години

Вчера пишеше в Дневник, че по постановлението на правителството за разселване на бежанците, 21 човека вече са заселени в някои български общини, но името на общините не беше написано. 6000 евро отпускал ЕС за всеки заселен бежанец.