10

мда

преди 7 години

160 часа на месец по 1.22 долара на час по 1.8 лева за долар. Прави 350лв. Колко остава на работник на минимал а работна заплата в България след удръжки?

9

Циник до 7

преди 7 години

Баш в 10тката! С малко допълнение - народопреселението вече започна ! Само дето точната дума е ИНВАЗИЯ! Това с работещите араби, и аз не го вярвам.Защо изобщо ни "разплаквате" с подобни измислици? Що не плачете за индийските деца дето тъкат килими, за китайските дето правят тухли, или за виетнамските дето шият за Найк за купичка ориз???!!! Или не е политкоректно?? Арабските деца са с "предимство" така ли?

8

Анонимен

преди 7 години

Аре сега вицове! Де се е чуло и видяло арабин, евреин или грък да работят???Това е ненаучна фантастика.

7

Анонимен

преди 7 години

Ами да работят. Като са прости и позволиха на САЩ и НПО-тата да им подпалят гражданска войан, сега и по 16 часа ще работят, по колиби ще живеят, в мизерия ще тънат, права няма да имат и всички ще ги гледат като долна ***.Като пускаш САЩ да ти диктува из страната какво да става - няма да се оплакваш на други, ами претенциите да са към САЩ!

6

Анонимен

преди 7 години

сирия 1960г са 4.5 млн, 2011-та са 23млн !!!т.е. за 50г са станали ПЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ.Дори да няма война там, въпрос на време е да се изчерпят ресурсите и да дойде време за велико преселение към нова територия където да се развъждат.Защо никой не казва тия факти ?

5

Анонимен

преди 7 години

Толкова глупост се сипе, че се чудя как е възможно! И какво като са бежанци? Дайте да ги пенсионираме, да построим палати и те да си живеят безгрижно. Не по 12 часа, по 24 часа ще работят, за да се издържат, никой не им е длъжен с нищо на тези. А ВВС да ходят им бършат дупета като са толкова загрижени за тях.

4

Анонимен

преди 7 години

А Ердоган прибира помощите от ЕС.....И вижте кой работи - сирийците, а не афганистанци или иракчани....

3

Българин

преди 7 години

Така е в капитализма. Гледаш да си оптимизираш печалбата като търсиш къде разходите са минимални.

2

Анонимен

преди 7 години

Някой да ги е карал.

1

Анонимен

преди 7 години

така е, Турция ги кара да работят, а днес гледах нашите в Харманли се бунтуват, искат рум сървис. Били им мръсни стаите и не им харесвала храната.