71

анонимен

преди 7 години

канада е на 5 място по гмо храни не искам нищо от сащ и канада които са на 20 000км от бьлгария искам мир и малко по качествен живот не искам сета

70

gtf

преди 7 години

аз не можах да разбера, значи според статията, европейските държави трябва да жертват своите национални интереси само и само да има евросъюз или търговско споразумение ? Че върха и голяма част от бюрокрацията в ес е по-корумпирана от нашата, че се приемат решения силно ощетяващи страни производители няма значение значи, важното е да се изпълнява без решенията да се поставят под съмнение. Това е всичко друго но не и Европейски съюз - там, където едни имат повече право от други не се нарича съюз

69

Бетонната глава

преди 7 години

Путин е виновен.

68

Grom

преди 7 години

Белгия да вземе официално да се разпусне! Поредната изкуствено създадена и провалена държава, дом на ислямистки клетки и куп други проблеми.

67

Циник до 95

преди 7 години

По - големи буквички не можа ли да намериш??Спокойно виждаме колко си г*лу*пав и без да крещиш! :-)

66

Циник

преди 7 години

Работите с колонизацията на Европа забуксуваха.....и ей го на...Обама бин Лазен прави неочаквана визита в Германия - ще удари на Меркел ханъм още 20 камшика на голо та да я вкара в пътя!Така де....една шепа белгийски селяни не могат да стоят на пътя на прогреса!Прогресорите свършиха с близкия изток...сега наред е Европа...малко е неудобничко да пракат пак армията...нали сме съюзници Има други начини CETA & TTIP ! ПХАХАХО

65

Анонимен

преди 7 години

Точно обратното, случки като тази показват, че още има надежда, че демокрацията е жива и не всичко е оглозгано от глобалистите! Аз лично не вярвах, че ще удържат на натиска, но им свалям шапка. А канадците са бо....ци, много унизителна история е това с визите. Но по-виновно е ръководството на ЕС, което не изиска от тях да ги премахнат толкова години.

64

байхуй

преди 7 години

СЕТА е арогантен опит на Уол Стреет-ските еврей да купят всички Европейски компаний СЕТА предвийда създаването на надправителствен "арбитраж", където Уол Стреет-ските корпораций ще могат да съдят правителствата на "независимите" държави .Текста на СЕТА никога не беше обнародван за широката публика !

63

Джон Картър

преди 7 години

Виновник разбира се е Боко Тиквата. За да му свалят мониторинга върху далаверите подписа това робско споразумение, без да го е и прочел. От друга страна очаквам и ттип да го подпише, разбира се срещу амнистия от ***, това мисля беше някаква наркослужба на янките отговаряща за наркоканалите. Защо ще се запитате вие? Защото като дойде Ердуган на кон в Територията ще се надене и на канадския и на американския. Ум ще му зайде на еврейчето Тайип и ще се повърне в Турция пешком с една кокошка, защото КАКВО Е СЕТА И ТТИП? ТЕ СА КОН ЗА КОКОШКА И НЯМА ПРОШКА! И тогава вместо да бесиме Тиквата, ние ще м

62

Анонимен

преди 7 години

"Ако обърнем поглед назад, ще видим, че валонците сега просто казват на висок глас онова, което много от хората в ЕС си мислят тайничко: последиците от глобалната търговия и световната стопанска дейност предизвикват неприятно чувство."Ама ние не си го "мислим тайничко", казваме го на глас- стотици хиляди протестират по улиците на Европа, но шепа европейски марионетки се правят, че не ни чуват и бързат да ни подписват робството.

61

Анонимен

преди 7 години

"Вярно, драмата около СЕТА е доста неприятна, но пък това не е краят на света или краят на всички договори за свободна търговия."Вашингтон, пардон, независимата медия Дойче веле явно все още си въобразява, че ТТИП ще бъде подписан.

60

чиста диктатура

преди 7 години

Това си е чиста диктатура на корумпираните и декадентни бюрократи в Брюксел! Защо няма обществено обсъждане на СЕТА? Защо някакви съмнителни типове от ЕС се срещат в тъмни стаички с лобиисти от съмнителни канадски картели и се "разбират"? Защо ЕС рекетира в гангстерски маниер валонците? Защо темите на преговорите бяха обявени за секретни и дори депутати нямаха достъп до тях? Защо решенията и за България се вземат в Чужбина, в Брюксел, а не в София? Защото някой плаща на политиците ли?

59

Анонимен

преди 7 години

Вашингтон се бърше с тоалетна хартия "Дойче Веле". Затова толкова смърди тази статия.

58

Анонимен

преди 7 години

Ама защо търсим виновник, след като нищо лошо не е станало?

57

Edin

преди 7 години

Ne ES e na predela, a chinovnici, koito tursyat dohodi izvun ES. Ta mainata im na severoamerikancite i tehnite pomiyari!

56

до 64

преди 7 години

Много си ***, ходи си по веригите монополисти да си пазаруваш.Да, точно тези вериги, които си изнасят печалбата навън , а декларират загуби. Повярвай, малкият търговец дори да скрие печалбата, ще я похарчи тук, при другият търговец, и така колелото се завърта, така се създават нови раб.места, прибират се наеми, въртят се пари между хората.

55

Анонимен

преди 7 години

ЕС все повече заприличва на едно многополова блудница, която дoри не се е гримирала и е забравила да си обръсне брадата.

54

Анонимен

преди 7 години

Великобритания и най-вече Лондон се състои от индийци, сомалийци, араби бежанци и ред други терорсти и главорези. Хайде кажи ни името на кмета на Лондон.

53

Махмурлук

преди 7 години

Великобритания се състои от Англия, Уелс, Шотландия и Северна Ирландия. Малко четене няма да навреди. Елизабет II е Кралица на Великобритания, Канада, Австралия и няколко други страни. Това не означава, че Канада и Австралия са част от Великобритания.

52

До 64

преди 7 години

Много грешки си допуснал.1. Българите днес не са в пъти по-богати от 90-те. Продали са си апартаментите и са отишли да слугуват на Запад. Тези, които са останали в БГ работят за корпорацията. Това, че имат работа, не значи че са по-богати.2. Корпорацията не пораждат конкуренция. Напротив. Конкуренцията се поражда, когато има малък бизнес, а малкия бизнес е унищожен от корпорацията. Нямаш шанс срещу голямата верига. Тя има ресурс за иновации, технологии и т.н. Значи може да си само техен роб.