7

As

преди 7 години

To mnogo poburkan narod brei...

6

Анонимен

преди 7 години

а преди това една гора бой? ама от този дето да забрави за винаги идеята да взима чуждото, още като се сети за чужди пари да се сеща и за синините!

5

Ромарио

преди 7 години

Обичам Гроздан и той ме обича!Нека всички се пукат от яд.

4

Анонимен

преди 7 години

Ислямист ли е?

3

sport

преди 7 години

До АнонименНе си прав. Бокич строи новата България. хАсфалт и кърпежи, пардон, саниране за милиарди. Това всичко е за новите българи - внесени от африка, азия и настоящите българи, издигнати на пиадестал - римляните.Много ми е интересно кога ще се сетят, че вече не можем да им плащаме заплатите и всички облаги и ще абдикират в по-топли страни, опа и след 3 години 25% от работната ръка трябва да е от страна на римляните. Т.е. 75% от трудоспособните ще трябва да плащаме целия масраф!

2

Анонимен

преди 7 години

България 2016 - по улиците се разхождат престъпници в "отпуска", психично болни и нелегални мюсулмански "емигранти". Водят се тежки престрелки за нарко-места, бунтове в центровете за временно настаняване, съседни държави открито предявяват претенции към наши теротории.Интересно - колко още остава, преди да се разпадне държавата под мъдрото управление от Бокич?

1

:(

преди 7 години

Лудници, затвори и Крумови закони! Само така можем да спасим България. И естествено, всички влизали в Парламента и очаствали в управлението - на съд и в затвора. Доживот, без право на обжалване!