83

др.ДАЛАВЕРОВ

преди 7 години

ЕРМЕНКОВ Е ЗА ЗАТВОРА!!!ИСКАМЕ ГО В РАИРАН КОСТЮМ!

82

Анонимен

преди 7 години

Методиев е голям демократ. С опит за компромат в джобчето, тръгнал да измества темата на предаването. Пък и постоянно прекъсваше изказванията на опонента си.

81

Анонимен

преди 7 години

Капитан Ерменков в най-кратък срок да се завърне в НРБ и тук да му се наложи дисциплинарно взискание [за несъгласие с резидента в Западен Берлин относно продажбата на служебен автомобил, който той пожелал да закупи]. Подобни консумативни настроения кап. Ерменков е изразявал неколкократно и преди", РУ-ГЩ, май 1990 г.

80

Анонимен

преди 7 години

Арменков е неонаци

79

Анонимен

преди 7 години

Андреев не е добреАрменков същощо ги показвате тия

78

Анонимен

преди 7 години

Обективно погледнато, политиците взимат пари когато пускат неизгоден проект като АЕЦ Белене.

77

Анонимен

преди 7 години

АСТРОЛОЗИТЕ СЕ ЕДИНОДУШНИ :ПЛАНЕТАТА НИБИРУ, КОЯТО ПРИБЛИЖАВА ЗЕМЯТА ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.

76

ognyanz

преди 7 години

Проблем е били и това, че изобщо са поканили Методи Андреев. Тоя човек бъкел не разбира от енергетика. От години получава пари като председател на комисията по досиетата, а и тази работа не е свършил. Тази комисия както изглежда ще работи до безкрайност.А Делян Добрев си е виновен, защото предсетателят на БЕХ писмено го е попитал какво трябва да прави за договора с "Уорли Парсънс" а той не е отговорил и така са продължили да и плащат.Но големите загуби са от самото спиране на проекта.

75

Анонимен

преди 7 години

Очевидно Методи Андреев не е в състояние да участва в такива предавания, в които има повече от един участник. В този конкретен случай изобщо не можахме да чуем какво казва другия участник.

74

Анонимен

преди 7 години

Нали е ясно защо сме бедняците на Европа, докато ни управляват такива хубавци няма да се измъкнем от блатото

73

Анонимен

преди 7 години

Таско Ерменков бил толкова плосък, че и в ДС не го искалиха ха ха

72

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си направи методиандреев TV и там да си крещи колкото му душа иска.

71

нямаше дебат

преди 7 години

Г-н Ерменков обиждаше опонента си и непрекъснато му бъркаше имате въпреки че са колеги от повече от десетилетиеГ-н Андреев говореше много бързо и неразбираемоСрам ме е, че такива индивиди са в НС

70

Анонимен

преди 7 години

Тоя Андреев защо го пускат по телевизиите да ни губи времето?

69

ПГ

преди 7 години

Грбажиите са в паника! Тоя по тв, направо изтрещя, май вярно не си бе взел хапчетата. Бойко ни баламосва с Прокопиев, Плевнелиев му казва, че всяко негово исказване е предпоследно, кандидат президентката говори глупости за правата на индивида и държавата, за безмочни и не знам си какво.. уакаха се с Кристалина, клекнаха на Ердоган, заявиха си чисто, че и догодина никой да не чака пари, ни пенсионери ни работещи, ни майки... ГОЛЯМО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ПРАВЯТ! Да си ги изберем пак!?

68

референдум.2013

преди 7 години

80% от избирателите не гласуваха на референдума за нов АЕЦ през 20138% от избирателите гласуваха с "НЕ"12% от избирателите гласуваха с "ДА"Та, какво казвате, другари, е решил, негово величество народът?

67

Колио

преди 7 години

Стига сте плюли руснаците все още 100% от западните и източните инвеститори 'крадци" бозаят от подаренитени оборудвани сьс съветски технологии предприятия.Монди,лукоил,мдк Пирдоп -Арубис,дьнди-челопеч.Когато руснаците построиха тези заводи те работеха за нас сега за чужди и наши кръвопийци.

66

Анонимен

преди 7 години

На позитано все още не знаят, че НАРОДЪТ каза твърдо "НЕ" на строежа на нов АЕЦ. Те живеят все още в руините на соц-а и говорят някакви несвързани неща

65

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че България печели от спирането на АЕЦ Белене. Загубите от работещ АЕЦ Белене щяха да бъдат чудовищни

64

Анонимен

преди 7 години

Методи Андреев е поредната излагация на ГЕРБ, но те явно са претръпнали - често им се случва.