58

Анонимен

преди 7 години

Ще озвреят още повече, когато темпратурите в стаите са +20 градуса, те са свикнали на +35. И отгава се питам на пенсионерите кой ще им помогне да оцелеят на +18. Оставете тия красти да живеят САМО на завет, без отопление. Ще се върнат от там, от където са тръгнали. Хляб НЯМА. Хляба е почти левче. Купете си го! Имате хиляди пари да идете едикъде си! Похарчете ги тук! Нали имате купете си и салам, кашкавал, похарчете 50 лв за най-необходимото. ***! Бг не е за вас. Връщайте се! Не ви искаме!

57

Анонимен

преди 7 години

Долу продажното правителство на Б.Борисов,което напълни страната с неидентифицирани субекти,застрашаващи националната сигурност на страната.Искаме спокойствие и сигурност.Ако държавата не може да ни ги осигури да се махат всички во главе с падишаха.

56

фърджи и джонсън

преди 7 години

До Анонимен...даже са готови да отплават с целия остров и новия лондонски кмет към Индия, само шотландците малко се дърпат...

55

Анонимен

преди 7 години

Алооооу,къде се намирате,бе?Не им чистели стаите.Ама че нахалство,да не сте на хотел бе,п.о.м.и.я.р.и?Я си вървете,откъдето сте дошли.Държавата защо ги държи насила?Да им купят билети за Авганистан или където и да било и да ги махат от тук.Ние си имаме предостатъчно индиици,други екземпляри не ни трябват.

54

Циник до 69

преди 7 години

Мда ...90% са брадати младежи...но бързам да те "успокоя" По немските закони( Familienzussammenführung - събиране на семейства) всеки един от тези има право да "привика" цялата си рода кат*уна! Проста аритметика - ако всяка тарамбука извика средно по още 4 ????Не стават ли 12 000 000??? Днес чета в немската преса - аналитици предупреждават - големите имигрантски вълни предстоят! Тепърво

53

Анонимен

преди 7 години

Англичани обмислят запълването с бетон на тунела под ла манш.

52

Анонимен

преди 7 години

Няма НИКАКВО значение от какво бягат, ако НИЕ, гражданите на тази страна, не ги искаме. Правата на човека и всички подобни измислени конструкции НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ, ако никой не вярва в тях. Миграционният проблем може да се реши само по ЕДИН начин - с допитване до обществеността и следване на волята на мнозинството от хората после.

51

Поручика

преди 7 години

Дано тази работа не свърши за Харманли като за Мосул! Очаквам създаване на нова партия , подобна на Алтернатива за Германия и бруталното й навлизане във властта, за сметка на сегашните продажници.

50

Анонимен

преди 7 години

Няма да се учудя, ако следващия път вземат за ЗАЛОЖНИЦИ жители на Харманли.

49

Моцарт

преди 7 години

Нагло, неблагодарно, противно племе!!! Какви помощи чакат....не стига,че сме ги пуснали да влезат в държавата ни ами сме им длъжни....да ги храним, да ги поим...пък и лайнатааа да им чистим. Я ми ги пратете на нивата имам 10000 декара....ще опъват от сутрин до вечер и бой ще ядат....това е начина за интеграция. За путьовцитее депутати не ми се говори.....

48

Сосоро

преди 7 години

До БХК 300300 евро са малко, как ще живее този бежанец? Може булгарина да визам 240 лв за да се вдигне заплатата на бежанеца.

47

Анонимен

преди 7 години

Николова предупреди, че е разбрала, че на територията на Центъра има заразни заболявания - бежанците имат масово краста и странни рани по ръцете и кракатаКой знае още какво чака бедния български народ. И всичко това зцаради приятелката на Борисов МЕРКЕЛ.

46

Поручика

преди 7 години

1. Българското общество не дължи НИЩО НИКОМУ, освен на своите възрастни и на бъдещето на децата си!2. Какво значи да им осигурим "Нормални Условия"? Еднофамилни къщи, прислуга, 500 евро на човек на месец? Защо българинът, който сам живее като скот е длъжен да създава господарска правоверна класа? Защото е ***?!3. Кой "бежанец" ако наистина е бежанец има претенции към благодетеля си?4. КОЙ ВИ НАЗНАЧАВА ВАС, КОИТО НИ ПЛЕЩЕТЕ АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ?! КОЙ ВИ ПЛАЩА НА ВАС?!

45

Анонимен

преди 7 години

ХИЛЯДИ ТИКВИ СЕ ИЗКУПУВАТ ОТ МАГАЗИНИТЕ. ТИКВИТЕ СЕ ИЗКУПУВАТ ЗА ПРАЗНИКА НА ГЕРБ - ХЕЛОУИН.

44

Анонимен

преди 7 години

Само един въпрос имам - кавичките в заглавието и в статията от уважаемата редакция ли са, или г-н Стефанов специално си ги "заяви"? Питам не за друго, ами да знам на кого е просветнала лампата, че тези хора не за бежанци, та да му кажа браво за откритата топла вода.

43

Анонимен

преди 7 години

Важното е че у Банкя не ги настаняват ( около другаря Борисов) ..и пак негови фирми обират каймака с обслужването на имигрантите ..трупа пачки нашит баща на НАЦИАТА--а проклет да е ...

42

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ предадоха България .. никой не го е еня за наще родители дали имат лекарства, храна . медицинско обслужване..но ГЕРБ се грижи добре за тази *** ,,,пак гласувайте за ГЕРБ ...

41

Цецо

преди 7 години

Преди малко станах неволен свидетел на една сцена: една ц*иганка с метла замита двора на един хостел /претъпкан с "емигранти"/ и яко псува една групичка от тях, които я наблюдаваха. Псувайки ги питаше нямат ли тоалетни там, откъдето идват... представяте ли си??? Преди това видях двама как влизаха през прозореца на първия етаж....

40

Анонимен

преди 7 години

Най-накрая обявиха фициалната бройка на нелегалните имигранти - около 45000 за три години."2014 г. имаме 11 081 души, подали молби и 6000 решения. Тоест 54% от тези, които са подали молби, са получили статути. 2015 г. - 20 391, от които 4397 решения, които представляват 23% са решения за статути. 2016 г. - 14 280 по данни на Държавната агенция за бежанците - 852 решения - 1%", отчете Чирпанлиев.

39

правата на слободата

преди 7 години

туристите с фалшивите брошурки за Дойчланд още ли не са разбрали, че стъпят ли тук, мърдане татък Дунава няма, няма и къщи с джакузи, само бараки. загрижените джоли фондацийки и разните хипи комитетчета да организират директни полети от Цариград до Рим, Берлин, Париж, Брюксел, Лондон, Хелзинки, Ню Йорк и тн желани дестинации. туристите са готови да си платят самолетните билети, вместо да плуват и прескачат огради до Австрия.