13

До абортофилките:

преди 7 години

Тежко увредени сте вие и умът ви! Как може да убиете бебе, че и протести правите за "правото" си да убивате? Щом сте заченали, трябва да родите, а не мислите, че това дете може да ви гледа, когато вие станете стари и увредени! Абортът е предумишлено убийство.

12

Анонимен

преди 7 години

Пълно безумие е да разпореждаш със закон раждането на увредени деца! Защо дете, което цял живот ще страда, ще бъде тежест и за близките си, трябва на всяка цена да се роди? Ами кой ще се грижи за него, когато родителите му вече не са сред живите? И като са толкова вярващи, не е ли бог дал познанието на човека, за да направи живота му по-добър? Защо, след като медицината може да спести страдание на някого, човек смята, че е в правото си да му го причини? Боже, колко луди има по тоя свят...

11

момчил

преди 7 години

Аз съм против доброволните аборти, но пък това, което мислят да направят е идиотщина.Щом е увреден плода, той няма да е пълноценно човешко същество.Дете с увреждания обрича на нещастие родителите си за цял живот.А и неговият живот ще е ад.

10

Анонимен

преди 7 години

Мъжете не трябва да имат право да решават женски въпроси. На тях им дай да си чешат тoпките цял ден.

9

Анонимен

преди 7 години

Да информирам господата - има средство срещу забременяване и то се нарича презерватив. Слагаш си го, и нямаш грижи. Поне в 90% от случаите. А не да чакаш на жената да се трови с хормонални хапчета, за да можеш да си го вееш необезпокояван. Ако искаш бебе - репавате го заедно и го правите. Но никоя жена не може да бъде принуждавана да ражда, когато тя не го желае или не го може физически. Жената не е ходеща утроба, както и мъжете не са ходещи донори. Всички сме човешки същества.

8

Анонимен

преди 7 години

Ами нека всеки, който смята, че този закон е добър да осинови дете с тежки увреждания и да видим кой какъв е. Защото на чужд гръб е много лесно да проповядваш добродетелност. Но ако трябва цял живот да си заложник на дете с тежки отклонения, което никога няма да бъде независимо, няма да може да се радва на живота, няма да може да види нищо от великия живот, за който се борим,да видим дали пак ще говорят същите неща.

7

Анонимен

преди 7 години

Дори да не поглеждаме етичния въпрос за това да терминираш една бременност, винаги ме е глождило как като мъж нямаш никакъв глас.Тя не иска бебето, а мъжа иска - жалко за мъжа и плода, нейно тяло нейн избор както казват американците.Ами ако тя лъже, че взима хапче и забременее с измама, мъжа не иска дете а тя иска пак никакъв избор за мъжа, че и си вързан да плащаш с години.Да изобретят евтино противозачатъчно хапче за мъже и 100% от непредвидените бременности между двойки ще изчезнат.

6

Атеист

преди 7 години

Чудесна идея. Религията е опиум за народа! Глупавия..народ.

5

Анонимен

преди 7 години

Аз чакам с нетърпение проектозакона за забрана на всички религии като вредни за човека!

4

аман от луди

преди 7 години

Много луди фанатици има! Духовно извисена ***!

3

До анонимен

преди 7 години

Ти врачка ли си мо?

2

Анонимен

преди 7 години

Качински е луд, по погледа му му личи. Но те си го избраха- полската тор както ги наричаше Хитлер.

1

Разбирач

преди 7 години

За право да убиваме децата си! Защото когато е законно не е убийство!