23

www

преди 7 години

Към всички долупишещи ***-*** от БСП: по времето на Добрев нито стотинка не е платена, по времето на Стойнев са извършени плащанията!!!! Ха сега кажете *** другари кой е виновен и кой не!

22

УУ....

преди 7 години

ТЕМЕНУЖКА ЛИ СИ ИЛИ МАГАРЕШКИ БОДИЛ,НО СИ ЕДНА НЕКОМПЕТЕНТНА ЛЪЖКИНЯ -ХЕМ НЕ СИ РАЗБИРАШ ОТ РАБОТАТА ХЕМ СЕ ПРАВИШ НА ЗНАЕЩА -АМИ ТО КОЙ МИНИСТЪР Е ЗНАЕЩ???????

21

Анонимен

преди 7 години

Виновен е този, който спря строежа и изгони инвеститорите на АЕЦ Белене, спря строежа на Южен поток. АЕЦ Белене беше заместваща мощност на спрените от Европа 4 блока на АЕЦ Козлодуй.

20

Анонимен

преди 7 години

Министрите на Герб са "само принципали", а министрите на БСПп са "цели принципали" на цялото БЕХ и са виновни. Герберска наглост и тъпотия.

19

Наблюдател

преди 7 години

Добрев със сигурност е виновен. Само че изобщо не е единствен! В случая обаче прокуратурата както винаги преди избори изпълнява политически поръчки за натиск.Както например беше скалъпения случай "Костинброд"! Къде беше тя до сега за "гьола Белене"!?Изведнъж се съмосезира и "съвсем случайно" пак срещу избори!! Ще видите, като минат изборите всичките им обвинения ще отидат в забвение!До сега не е осъден и 1 за големите далавери ! За КТБ някой да е осъден до сега ?!

18

ognyanz

преди 7 години

Министърът не енергетиката е само принципал, но изпълнителният директор на БЕХ е писал до него, за да го пита какво трябва да се направи. А Делянчо не е отговорил нищо. Тяка че сега Делянчо - на съд, а после с раирана пижама. Не е само той виновен за провалянето на проекта, но все от някого трябва да се започне.

17

Хайде стига де!

преди 7 години

социализмът се провали?!? Ти ли си бе, вАНКА кОСТОФ -ЦИГ.АНЕ.ТО?Ако социализмът сее провалил, то какво да кажем за капитализма? Три национални катастрофи преди 9 септември 1944 и нова след 1989 г.!

16

Анонимен

преди 7 години

Не знам на кой с какво му промиват мозъка но само едно ще Ви кажа:Ще сме единствената държава, която ще е платила към 4 000 000 000 лв. за централа, а на практика няма да има такава. Продължавайте да си го мерите на кой, колко..... За инфо на тази цена Румъния и Чехия вече имат действащи ядрени централи.

15

хаджи Генчо

преди 7 години

тая крава от кравефермата на Герб много знае бе. Ще й дойде времето и на нея

14

Анонимен

преди 7 години

От кой кръстопът са я прибрали тая?

13

матросчо

преди 7 години

ЗНАЧИ, ЕДИНИЯТ Е ИМАЛ, А ДРУГИЯТ - НЕ, да не ги е прехвърлил на Винету бе...бреееее, нещо ОглОпявям ...

12

матросчо

преди 7 години

AАббе, какви са тези туловиша, които ни Оправляват,,,

11

Анонимен

преди 7 години

БЕЗПОЛЕЗНА И НЕНУЖНА ТВАР

10

АМИ , ..ПРОСТО Е:

преди 7 години

Д.ДОБРЕВ НЕ Е ПРИНЦИПАЛ НА НЕК!...НИТО МОЖЕ ДА ИЗДАВА ЗАПОВЕДИ , ФАКТУРИ И ПЛАЩАНИЯ ...НИТО ДА ГИ КОНТРОЛИРА!СТОЙНЕВ ---НИТО Е СПИРАЛ АЕЦ-БЕЛЕНЕ ....НИТО МУ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ИМ ПЛАЩА!

9

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

Бе Цвете ли си Теменужка не ме интересува той че си е виновен виновен гледай и Ти след време да не ги последваш .Щом е седнал на креслото и разписалноси отговорност.Да вие сте идеалните и безгрешни както тази сутрин по НТ при Николаев БАЩАТА ЗАЯВИ че той не греши.

8

Анонимен

преди 7 години

Като наближат избори се занимават с простотии место да седнат да мислят за работа миналата година бяха токовете тая година е белене кои ли ви слуша простотиите от слободия

7

Браво!

преди 7 години

Браво на Теменужка Петрова! Достоен министър, който се стреми към справедливост и търсене на истината, а не към евтин популизъм.Браво!

6

Анонимен

преди 7 години

"Делян Добрев не е имал правомощия да се намеси в качеството си на принципал на НЕК, той е такъв само на БЕХ."Е как Стойнев, който накисваш, е имал правомощия, а Добрев е нямал? Нали и двамата са били на един и същи пост?

5

Анонимен

преди 7 години

Естествено, как не се сетих- виновни са Станишев, Орешарски, Царя, Костов... тоест всички преди и след ГЕРБ. Само ГЕРБ не са виновни за нищо, ангелчета.

4

ВИНОВЕН

преди 7 години

Държавната политика в областта на енергетика се контролира от министъра. Той е бил информиран, че продължават плащания по вече прекратен договор. Националната електрическа компания (НЕК) е информирала Добрев и дори му е предлагала варианти за прекратяване на въпросния договор