12

Истината

преди 7 години

Забравяте за любовта, а тя е най-великото нещо на света.Само който е обичал истински ще ме разбере.Разбира се съветите на тази коч (или кочка), не струват.

11

Анонимен

преди 7 години

Е, днес.бг изтрепа рибата с тоя материал.

10

съвет

преди 7 години

Една къщичка на село - Спри й лигавите сериали , ограничи й нет-а по 20 мин на ден и да си гледа къщата. Сега по кафета с приятелки само си дават съвети и после гледат отстрани и се смеят.

9

Анонимен

преди 7 години

Кофрите нямат почивен ден.

8

Анонимен

преди 7 години

Малко са мъжете, които биха развалили семейство, но малко са жените, които не биха развалили семейство. Искам да видя как някой мъж си хваща омъжена любовница ако тя не му даде повод. Цял арсенал от женски номера. Ай този моя колко е лош, колко не знам си какво, колко не знам си що. После ааа мило айде да направим еди какво си... Няма такова лицемерие.

7

Женен 20г.

преди 7 години

Жените са общо взето психарки, с лабилна психика значи. Туй идва от мултитаскинга, ча сивото вещество, ако го има, е постоянно в затормозено състояние. Затова са почнали преди години да им слагат качулки и да им ограничават инпута. Но общо взето файда няма. Ще те продаде за нищо, само и само нейната да е, каквото си е наумила. От съвети не разбира и не слуша.

6

Анонимен

преди 7 години

Как може да имаш 3 деца от някой и да не го харесваш?! Това е безумие. Била влюбена в друг, а този другия знае ли? Защото в повечето случаи мъжете проявяват разум и не развалят семейства. Жените го правят. Или ще го омае независимо, че има деца и семейство. Или ще се направи на жертва пред някой необвързан. Малките женски номерца за баламосване.

5

Анонимен

преди 7 години

Ба, Софи Маринова без много шум се ожени за доведения си син, тая сега на скрупули си играе. Търчи фащай, направи му 203 деца и на тоя, после следващия и така нататък. Е, половината ни журналистки са за пример - точно с това се занимават в свободното време, че и предавания правят после за себе си.

4

Анонимен

преди 7 години

Ми като и се ибе, ко да праи жената. То си е до гена нашенски.

3

Един коч

преди 7 години

Реклама на коучове (каква интелигентна дума само) и семейни терапевти, всичко останало е измислица.

2

о ангели небесни

преди 7 години

тоя другия амиш колко деца има и в коя съжителка е влюбен. най-добре накрая да оставят детската градина на психоложката и кой накъдето му видят зъркелите да гони либофта, ама да ползват противозачатъчни, че един хонорар донийде няма да стигне.

1

Анонимен

преди 7 години

И какво общо има снимката от филма "Запознай ме с вашите" с тая кукумицинка с трите деца?