92

Меня

преди 7 години

Много хитра игра изигра госпожа Кунева - айде сега съпоставете колко милиона роми има в България и колко Българи. Сега ги преубразувайте в гласове. Колко Българи ще гласуват от България и колко не. А сега давайте довършете уравнението деца.

91

торбалан

преди 7 години

да след 2020 година ще има само политици , полицаи , *** и кучета

90

факултето

преди 7 години

Бащите и майките им не знаели български.Ами те и данъци не плащат и ток и вода.Интеграция -ама няма как да стане.Поне през този век.

89

ей сектир

преди 7 години

живеем в България и е редно всеки да знае български . Който не знае първо да го научи и тогава да се записва в училище. Какво значи българския не им е майчин? има няма 5-6 млрд хора по света от тях извадете българите. Колко останаха? Значи на всички тези милиарди хора трябва да се дават стипендии само на българите - не.

88

Захари

преди 7 години

Ромския образователен фонд e ччифутина Сорос, а Сорос управлява България, така че или слушкайте или няма да папкате

87

Тонка

преди 7 години

При другото преброяване се пиша ромка... Само така може да се оцелее в тая сбъркана държава

86

що бе

преди 7 години

Защо скрихте набързо темата, нещо в угода на някой май. И за питащите как ще се самоопределят. Тези които имат деца в училищна възраст-дадоха ли ви анкети за проекта "Моя час", така между другото разпитаха ли ви какъв етнос и статут се определяте. Тихомълком покрай едното, хоп и другото

85

Тази

преди 7 години

Пръмова с кривата уста сутринта каза по една ТВ,че в Родопите били турци...Министър на образованието не прави разлика м/у българи мюсюлмани и турци,жалко!

84

SS

преди 7 години

Те ви сега реформатори те ви и европейски ценности.Българите в България да мрът че да не пречат на ромите да си живеят както могат.Да идва някой диктатор националист и да се оправяме на някъде, а Кунева да я оставим за храна на ромите.

83

Анонимен

преди 7 години

Ако трябва да говорим в % то 98% смятат ,че трябва да ви пребият с камъни на площата бе Кунева.Кой антибългарин ви е назначил за министър че и на образованието та да довършите и последните българчета !!!!

82

Анонимен

преди 7 години

Не мога да си обясня наглостта на управляващите! Цялото общество е против да се дават тези пари на ромски деца, но тя преценила, че трябва да ги даде?!! Е как преценяваш за какво да харчиш парите на данъкоплатците? Като искаш да помагаш на някой, имаш заплата, давай от своите пари на когото щеш! С държавните средства, взети от хора, които едвам смогват да изхранят децата си, е пълно безочие да се разпореждаш еднолично, защото така си преценил!!!

81

ПИНО4ЕТ

преди 7 години

ПРЕДИЗБОРНО ДАВАНЕ

80

Анонимен

преди 7 години

РОМИ, бате. РОМИ. Запомнете я тая гнусна дума, символ на еманципацията на един етнос, съставен от чистачи на тоалетни, в най-добрия случай. Ако плановете са след 20 години тези гнусни мърлячи да са проработили, то смятайте какво очаква останалата част от човечеството.. Адска гнус, направо ми се гади от РОМИ и от всичките гнусотии, които се случват около нас.

79

111

преди 7 години

На рода й да се сипе до 9 коляно на тая Кунева.

78

Беззаконие

преди 7 години

Частен фонд управлява българското ДЪРЖАВНО образование.

77

Оставка и съд

преди 7 години

Да си подава оставката, достатъчно бели направи. И съд за нарушаване на конституцията. Всички етноси са равни.

76

аз

преди 7 години

бе да им дават бе ама да дават и на всички останали ученици същите пари !!!!!!!!!!

75

ДО РОМ

преди 7 години

Ром ли си, водка ли си не знам. Обаче си *** като ци га нин. Е ще те разочаровам, но това, че в България ромите ще са мнозинство са пълни илюзии. Създава се илюзията, че има много роми в БГ, но това е защото те са много глъчни и дразнещи и привличат внимание. Говоря като расист, но не съм. Ама ромите са доста по-различни от хората и това е факт. И пари да им дават акъл няма да им дойде.

74

Анонимен

преди 7 години

Кунева сама си подписа присъдата с този недомислен проект!

73

Който те храни, той

преди 7 години

ти е собственик!До ROMБил си на дъното и ще си останеш там.Сега ви подхвърлят трохи, защото ви използват като салфетки.Които ви използват, дават не свои, а наши пари! Това се "инвестира", а онова, в което е инвестирано, става СОБСТВЕНОСТ. Ще постъпим с вас като с биологични единици, в които са наливани пари с определена цел. Биологичните единици никой не ги пита.С турците не се бъркай, те са друго. Ти си нечия собственост - най-вече на данъкоплатците!И 5% да останем, пак ще сме над вас