28

Анонимен

преди 7 години

До Веселин Узунов 27Теб пък да те потопят в сярна киселина - олеум!

27

Тоягов

преди 7 години

Тоя *** Веселин Узунов няма ли да се скрие завинаги с не подредените си разсъждения и ниско интелетуално катунско ниво ?

26

турчин

преди 7 години

Най- вероятно тази му се пуснала за пари и чичака пукнал по време на сеанса. За да прикрие курвалъка го намушква и измисля сценария за изнасилването.

25

Митака

преди 7 години

Браво на момичето, че е утрепала стария ***.

24

Анонимен

преди 7 години

Ето каква врътка са измислили значи , за да отърват оная малка кифла от обвинение в убийство и задължително влизане в затвора!! Вече и на децата стана ясно, че това не беше убийство при самоотбрана, така че сега просто ще го изкарат инцидент и дъртия мераклия бил умрял от естествена смърт.?!

23

Анонимен

преди 7 години

Еми развълнувал се е човека, че ще й напълни трътката с киреч и не е издържало сърцето. Все пак на тия години да забършеш агнешко си е цяло преживяване...

22

Анонимен

преди 7 години

Тутунопушенето е опасно

21

Веселин Узунов

преди 7 години

Оная да я бутнат в затвора доживот или както в нормалните правоверни страни да я заровят до кръста и да я пребият с камъни. Защо не си зададете въпроса дали тя не му се е отдала и той кат не ще с нея да го е натопила.

20

Анонимен

преди 7 години

До Стар козел 15Да свърши едно добро дело за цялото общество и също така нейното противодействие да бъде като един добър пример за закоравелите дърти перверзници които все още са склонни да вярват че ще се отърват от съдбата!

19

ЛИЛИ

преди 7 години

БРАВО НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ОНЕВИНЯТ НАИСТИНА НЕВИНЕН И ЖЕРТВА!

18

аз

преди 7 години

Значи Мимето не е убиец, тя се явява .... спасител, оказала му е първа помощ, герой. Та тя е ...светица. Браво. Искам този адвокат, и този съдия дето ще клъвне.Браво

17

Анонимен

преди 7 години

Едно хубаво обяснение на това какво е изнасилване чрез аналогия с кражба "Ако ми искаш 10 лв, и съм в безсъзнание, това че си ги взел без мое съгласие е кражба, ако си ме набил/заплашил с пистолет/надрусал/напил и съм ти ги "дала" това пак е кражба, ако си заплашил че ще нараниш близките ми ако не ти ги дам, пак е кражба, ако твърдиш, че ще покажеш видео с мен пияна и гола ако не ти ги дам,пак е кражба, ако съм ти давала преди на теб или на друг и сега ти си вземеш сам сега пак е кражба"

16

Анонимен

преди 7 години

"докато той я насилваше в Къщата на ужасите" за информация на написалия статията, това време се използва, когато пишещият е бил свидетел на случилото се. Когато се преразказва се пише "докато той я е насилвал". Още повече, че нещо не ми става ясно за инфаркт ли говорите или за сърдечен арест. Но все тая. За пишещите по-долу - според тях изнасилените жени трябва да гледат в земята докрая на живота си или какво. Всяко сексуално действие, което не включва изрично съгласие е изнасилване.Или блудство

15

ха ха

преди 7 години

Доколкото усещам , новата версия ще е ,че докато си е мажел филий с мас е получил инфаркт , губи равновесие и пада върху ножа .

14

художника

преди 7 години

Каквато и да е момето, евалла че ни отърва от един б..лук. Сега може да мине покрай Певски, па после и през другите маймуни сите инфарктаджии да станат!

13

бай иван

преди 7 години

Бах ***'аму! Стига с тоз Боню бе! Стига с тоз фас, че ми се драйфа вече. Отваряш новините - Боню Фаса, пускаш телевизията - Боню Фаса, гледаш у парламента - Боню Фаса (240 броя). Стига толкова с тоз *** бе!

12

Анонимен

преди 7 години

Имахме една съученичка... минавахме я по15-17 човека. А преди да си тръгне питаше искали още някой че татко ме чака....

11

Гошу

преди 7 години

Гнусна държавичка е ***. Как се радвам само, че съм на другия край на света. А тези дето ми се пишат патриоти как не ги е срам, не знам

10

Членска карта №7

преди 7 години

До 4Само вие, адвокатът и майка й, още не сте се досетили какво е правила в къщата на този лош човек(същински Путин да ге)!!!

9

Анонимен

преди 7 години

цял народ тръгнал да защитава една малка лъжлива убийца :)