10

Бързоразвиващ се

преди 7 години

Аз постигнах вече всичко на 49. Само дето моята още ме лумборосва със секс, но след 4 години едва ли ще и се иска.Наистина мисля, че на 53, когато съм вече във Вечните ловни полета ще съм щастлив.

9

Анонимен

преди 7 години

Правилно! Влюбиш ли се истински, предизвикваш да се влюбят в теб. Обичаш ли със сърце и душа и теб започват да те Обичат. Парите не правят щастлив човек, но ако ги има си позволява неща, които го правят щастлив.

8

Анонимен

преди 7 години

Щастието не е в България!

7

живейте млади

преди 7 години

дрън ,дрън щастие на 53 г ! -даже не е смешноЩастие има когато си млад ,красив,пълен с емоции и енергия , когато Истински се влюбваш и се влюбват в теб.Никакви пари не могат да върнат младоста и да купят Истинска любов и Щастие.

6

Анонимен

преди 7 години

А у нас не е така. На тази възраст ти бият шута защото по преценка на младите мениджъри нямаш креативно мислене. И оставаш без работа а до пенсия има още време. Единствено може да те наемат за охранител ама там с предимство са бивши военни и полицаи. А без доход не можеш да се прибереш и в бащината си къща на село.

5

Анонимен

преди 7 години

Е и какво общо има между англичаните и българите, за какво е тая преведена с гугъл статия?

4

анонимен

преди 7 години

Какви 53 години?!Какво щастие?! Във Великобритания може, но тук не! На 54 г. съм, с 33 г. трудов стаж и като знам, че ще трябва да работя още 8 години, направо летя от щастие!

3

Анонимен

преди 7 години

Едва ли точно на 53, а и то щастието не трае една година. Примерно човек може да е повече щастлив между 40 и 65 години.

2

Анонимен

преди 7 години

пак пропуснах момента. станах на 68...а и нямам пари дори до следващата пенсия. но е вярно,че съм малко щастлив,следващите може и да не стигнат до пенсия.

1

Анонимен

преди 7 години

Хич не си правете илюзии, че на 53 имате право да забравяте, да ходите неглиже и от сорта. Пенсия в ЕС - след 65 и за жените.