7

Анонимен

преди 7 години

4, КЪФТУ НАРОДЪТ, ТЪКЪФ И ЧИНГЕТУ- НЕ МОЖИШ ГО ВНЕСЕ ЗАВЪРШИЛ БЪРКЛИ ИЛИ МАСАЧУЗЕТСКИЯ, А ПА ТИЯ ДЕТО СА ЗАВЪРШИЛИ ПОЛИЦЕЙСКАТА АКАДЕМИЯ ЕДВА ЛИ ЩЕ ОСТАНАТ ЗА 700/800 ЛВ- В ГЕРМАНИЯ ЗАПОЧВАТ ОТ 2480 ЕВРО И РЕДИЦА СОЦИАЛНИ ПРИВИЛЕГИИ- НАПРИМЕР НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, ПРОФЕСИЯТА Е В ЧЕЛНАТА ПЕТИЦА ПО РИСК, ТАКА ЧЕ СЕ ПРИГОТВЕТЕ ДА ЧЕТЕМ ЗА ХАНКУ БРАТ

6

Човек

преди 7 години

А защо да не направят и детско правителство? Нека децата се запознаят и с дейността на политиците ни......, как се играят задкулисни игри, как се гаври с народа, как се прави корупция и т.н.

5

Чоко

преди 7 години

"Това да си полицаи изисква много."Така е, и като ти сложат един послушен шеф отгоре, който ти каже зарежи случая, не се занимавай, там не пипай и хората се демотивират и напускат. Остават само най-големите ***. Системата гние от към главата.

4

Анонимен

преди 7 години

Иначе визията за развитие на държавата все повече ми се изяснява, те не искат да я споделят, но тя си личи по действията им, умните, кадърни, млади хора да отиват в чужбина, където има работеща система и истинска демокрация, останалото в МВР, да видим колко време ще функционира този модел.

3

Анонимен

преди 7 години

Предполагам са ги предупредили, че не е нужно да са отличници, че да ги вземат на работа в МВР?

2

Анонимен

преди 7 години

А дали казаха на децата, че колкото по-малко знания, толкова повече полицейщина?

1

Моряк и половина

преди 7 години

Те и моряците се давят, ама на никого не му пука!