34

разбираемо е

преди 7 години

До АнонименКаквото и да си говорим, както и да се самозалъгваме колко сме велики (една шепа хора останахме), истината се знае. Англичаните и турците са единствените два народа, които никой досега не е успявал да завладее и пороби. Всички останали в Европа и по света са били окупирани за повече или по-малко време. Не сме само ние с подобна съдба.

33

Бен ковски

преди 7 години

Tоя тип субект живее в средновековието .Трябва да помислим за армията си.Няма кой да ни помогне.сами сме.

32

Анонимен

преди 7 години

До разбираемо е 46А ние като сме ги владели дори 1300 - 500 = 800?Май са повече? Тогава какво е разбираемо?А преди това траки, гърци, римляни?А?

31

разбираемо е

преди 7 години

Ердоган е прав за себе си. Да не забравяме все пак, че турците са владели цели 500 години нашите земи. Могат да търсят дори исторически права върху тях Ако не бяха ни освободили руснаците, тия земи щяха сега да бъдат турски, населени изцяло с многомилионно турско население. Може би 30-40 милиона или повече.Ако някога Германия е поставила въпроса за "жизнено пространство" за 60-80 милиона немци, то сега същия въпрос могат да повдигнат и турците. Че им трябва жизнено пространство.

30

hmmmm

преди 7 години

V Bg ima blizo 2 miliona turci... i kam 500000 hiliadi romi.???? ...mai mnogo hora prsviat greshki tam v Bg... ili nemogat da broiat ili pak. Ne iskat dago kajat che shtese stresnat Bulgarite v Bg ..Hahaaa

29

Некъф луд

преди 7 години

Ердоганчо плаче за калайка ама да видим.

28

Анонимен

преди 7 години

До Су 34Ми приятел, аз за разлика от тебе ходя сравнително често натам по бизнес и твърдя, че си бая далеч от истината. Ама ако изобщо си един и същи човек с това име съм те забелязал, че просто нещо те боли отвътре (или отзад?) за Турция, та се изказваш радикално и крайно неподготвен по всяка статия, та не ме изненадваш с невежество вече.

27

Наблюдател

преди 7 години

С *** министър предсидател - откровен слугинаж няма как да се защитават Национални интереси! Този само търчи, я на изток, я на запад да му дават заповеди като "булонка"! Откровен страхливец бягащ от отговорност като "дявол от тамян"! На него му дайте да разпределя пари /естествено чужди/ като всемилостив бог!

26

Анонимен

преди 7 години

Добре са го казали тези патриоти, ама защо делят България на тракийци и други българи. Нима тези в Балкана не са БЪЛГАРИ ????? Пък и какви обезщетения искат от Турция. Един истински българин не би трябвало да търси парични обезщетения за 5 века робство. Аз няма да приема парите на Анкара за това, че са избивали дедите ни. Но са прави тези националисти, че трябва да се промени образованието за историята. Но и8 обезщетения не се приемат. Турция - виновни за 5 века робство и геноцид.

25

Су 34

преди 7 години

До До су 34Драги, в Едирне има 2 български църкви, една за попа една за жена му:-):-):-) как да не сме дали църкви, тук всеки мо-----------Известно мие, а защо в Одрин не разрешавате на българите да ходят в тях, защо не бие камбаната всеки ден, защо няма неделно училище за децата българчета там?

24

Су 34

преди 7 години

До До су 34Успяхме - за 20 години сте намаляли с 50 % в България от 870 000 до 340 000. И пак ще ви забраним да говорите на турски в България!

23

Су 34

преди 7 години

До АнонименЯ *** в Одрин им кажи, че всеки трети е българин. :) Не че ще те набият, ама ще предизвикаш доста изненадани погледи------------Всеки трети е българин не само в Одрин ами и в Люлебургас, Чаталджа, по селата край границата. Това е българско население, които вие не успяхте 80 години да претопите и асимилирате!

22

Анонимен

преди 7 години

А,а...а тоя чел книгата на оня за X,Y факторите и Й...й настройките доде стане,че на сърце са му онези дет са пратени,да прати ли ощес кат ония дет нощес се мотат та пушилка вдигат доде ги спират,аман от тез можем и без тез,ама че номера на черната капела дет се прави на капо тути фрути,че да се навлекат с картонени капи кратуни тикви обмотани с парчета трикотин като на празника хелоуин и като им стягат та ги боли та чак ги праска да смърчат и посмърчят да сипат у шепа от малко аспирин и аналгин

21

Анонимен

преди 7 години

до живеещия в Одрин - я вземи и си направи един ДНК анализ, да си знаеш какъв си точно, да не се окаже, че умът ти е промит и се кланяш на чужд бог и служиш на чужд идеал и държава... Пък тогава се хвали какъв точно си.

20

Анонимен

преди 7 години

Опасно е така всеки ще си поиска това, което едно време е владял и какво ще стане?

19

Анонимен

преди 7 години

Абе като се почне от Северна Гърция, Македония целата, Сърбия Западните покрайнини и част от Западна Турция всичко е Българско.

18

Грък

преди 7 години

На сърце ми лежи... Турция, цела... От Константинопола, до Анкира, От Трапезун до Смирна... Се са си наши всичките тези.

17

Shark

преди 7 години

Ами на нас ни е на сърце цяла Одринска Тракия, която си е изконна българска територия. И в тази връзка да не забравяме, че Турция ни дължи репарации, не тоя нахалник разпасан да се пери, а да вземе да си плаща. Ама карай тя цяла Турция рано или късно ще си плати за геноцида над християни и особено над българите в продължение на 500г. Ще си плати, и то с високи лихви. Нищо на този свят не остава неизплатено.

16

Анонимен

преди 7 години

До Су 34Я *** в Одрин им кажи, че всеки трети е българин. :) Не че ще те набият, ама ще предизвикаш доста изненадани погледи.

15

До Сух 34

преди 7 години

Сухичък, да се правиш на Совинформбюро го разбирам, но и компетентен по балканските отношения е далеч извън умствените ти възможности.Видяла жабата, че волът се надупил на запад, а тя взела че се надупила на изток. Сух, посоката няма значение-винаги си е надупване!