131

Анонимен

преди 7 години

-Изолационизъм-Ред и дисциплина-Отстраняване на външните и предателските елементи от правителството-Прогонване на чуждите етноси (особено нехристиянските) от държавата-Силна армия-ИндустриализацияИ ето, България пак е на три морета,препълнена с млади българи. Чудо.

130

Изчезващ вид

преди 7 години

> Населението на България се стопило с над 43 000 души за годинаКолкото един град като Кюстендил или Видин например.

129

Съветник Исти

преди 7 години

Обезлюдяването на България започна на 9-ти септември 1944 г. и от година на година набираше сили. Не бе лесно на червените мракобеси да преборят упоритостта на Българския народ,но сръбско-съветската "помощ" оказа своето решаващо въздействие и ето го резултата.

128

Анонимен

преди 7 години

До Иван Триъгълникът не е затворен, София, Бургас и до Варна и толкоз

127

Иван

преди 7 години

Що за ос е "София-Бургас-Варна". Според мен е триъгълник.

126

Наивен

преди 7 години

Както се казва, всяко зло за добро. В недалечно бъдеще ще има по една магистрала за всеки българин. Конграчулейшън за политикта на бай Б.

125

Българин

преди 7 години

Колко пари взе продажно соросоидно изчадие за тази поръчкова статия подготвяща ни за масовото заселване на райската ни 13 вековна страна с ***?

124

nkavrakov

преди 7 години

Нещата са комплексни.В една развита държава работодателят освен че плаща прилично ,щади работника като инвестира в технологии и вдига производителността на труда му.Хората затова се махат понеже тук всичко е извратено -ходиш на работа и се бориш със шефа си за да си вършиш задачите понеже ти пречи с неуредици.А за социалната система.....пълна трагедия

123

Анонимен

преди 7 години

около мен млади с по 3-4000 лева заплати в софия от поне 5-6 години са без деца.имат жилища,коли,всяка година по няколко пъти са по чужбина за удоволствие.не е материалното състояние определящо за раждаемостта.

122

Анонимен

преди 7 години

глупости,партиите им били виновни.в германия и швейцария също ли партиите са виновни за ниската раждаемост.партиите ли искате да ви правят и гледат децата.

121

Анонимен

преди 7 години

точно хората с най големи материални възможности и с кариери не желаят деца.казват че не им се занимава с бебешки проблеми и така им е по добре

120

МАД

преди 7 години

КОРУМПИРАНИТЕ ОТ ГЕРБ БСП, ДПС ДОСТ (или там както и да се казваше) и др лай на които искат да преселят МИГРАНТИ в ОГРАБЕНА БЪЛГАРИЯ СА ЗАСЛЕПЕНИ ОТ АЛЧНОСТА НА ПАРИТЕ КОИТО СИ РАЗДЕЛЯТ, но не МИСЛЯТ ИЛИ ВОБЩЕ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЧЕ ТЕ МИГРАНТИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ И С БЪЛГАРИЯ Е СВЪРШЕНО ПРЕВЗЕТА БЕЗ ВОЙНА СЯМО С ЧИСЛЕНОСТА НА СЙРИЙЦИ ИРАКЧАНИ И ДРУГА НАПЪСТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ Д ТОВА СЕ ИСКА ОТ АМЕРИКА ДОЛО ГЕРБ И ДРУГИТЕ ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ПРТИИ СМЪРТ ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЧЕЗН

119

Анонимен

преди 7 години

1939 г. - население на България - 6 300 000 - просперираща икономика, една от най-бързо развиващите се в Европа държави.2016 г. - население на България - 7 500 000 - най-бедната държава в ЕС, която е начело само на "черните" класации...Обезлюдяване??? По-скоро изпростяване и оскотяване...

118

Анонимен

преди 7 години

Хората се местят, където има поминък! Селата в Пловдивско, Русенско, Бургаско, Варненско имат по- голямо население от някои малки градове! Все повече млади хора избират да се преместят на село и да работят от вкъщи онлайн -това е бъдещето! Обезлюдяването на някои региони и пренаселването на други е естествен процес. Раждаемостта в България след 2000 г. е прилична. Но децата бягат навън още след гимназия. Кой е виновен?

117

Стивън

преди 7 години

Герберските бизнесмени искат да натирят българите в чужбина,за да вкарат бежанци и да им работят за много по-малко пари.Алчността им обаче горчиво ги подвежда.Тия не са свикнали да работят, и като почнат наште бизнесмени да ги лъжат с парите и условията както обикновено, тия ще почнат направо да ги колят!Бъчварова ни убеждава че не знаем кои са баща ни и майка ни-т.е.по този начин ги приравнява с бежанците!Това е внушението на Герб към българите.Подготвят ни за да ги вкарат в големи количества.

116

sab

преди 7 години

тая има добри босчета

115

Анонимен

преди 7 години

E какво? Няма програмисти достойни за овчари ли? Тиквата не е ли решил вече проблема? Нали слуша "умни световни хора". Нещо сметката не излиза, или пак ще има заеми, водещи до "излишъци"? На хората им писна от разни "спасители" на комисионна.

114

Анонимен

преди 7 години

Сичкото *** се исипа у София.

113

Тото Котуньо

преди 7 години

Нека да благодарим на политиците които 26 г. демократично управление ни докараха до тоя хал. След 50 г. населението на градове като София, Варна, Пловдив ще намалее сигурно с повече от половината на сегашното. В тези градове в близките години посещавайки ги виждам повече възрастни от колкото млади хора, а не беше така особено в Пловдив град който много харесвам. Нищо добро не ни чака тук братя. Доброто и що годе сносния живот е извън границите на Бойко Борисова България.

112

бранник

преди 7 години

Нали се сещате че на този разбирач са му дали някой лев от НПО-тата за да развива *** тези по сороското Дарик радио.Да ни убеждава колко е лошо демографското ни състояние и колко се нуждаем от бежанци.Все едно българската икономика се нуждае спешно от 1млн.нови работници!А реалността е съвсем друга-в Бг има около 500хил.безработни,а още толкова работят на минимални заплати!И за какъв *** точно са ни тия първобитните?А г-н велик учен?А защо не българи от Украина,Молдова,Русия,Македония!