160

Моряк и половина

преди 7 години

До г-н Чекист,съгласен съм с вас като цяло, обаче за най-древния град грешите! Най-ранната цивилизация е била по западните брегове на Черно море, когато още е било езеро - 8 -9 хил. пр. христа

159

Ангел

преди 7 години

Вижте жената на Асад ,след това погледнете жената на Ердоган!!! По жените им ще познаете кой е Ислямиста и терориста!!!

158

Lan

преди 7 години

Цяла война заради някакви хлапета пишещи графити! Виж ти :), пък си живеех в заблудата, че новооткритата газ в техни териториални води и е проблема.....тц....тцццц. Значи вече войни се водят не само заради пари, ами и заради изкуство! Уникален прецедент в световен мащаб!

157

Анонимен

преди 7 години

Дамата ме кефи,приятна жена!

156

Анонимен

преди 7 години

Хора, хайде да си даваме ясна сметка, че тази статия сега тук, е писана от един човек, който просто си върши работата, за която му плащат - да пише статии.И тази статия, по всичко си личи, че е превод и преразказ.Има си пропаганда, има си изразяване на лично мнение, има думи целящи да насочат читателя към едно или друго конкретно. И тук е така!Не е виновен Александър Попов, че просто преразказва. Той толкова си може момчето. Вие сте виновни, че му се връзвате. И то на какво бил казал Дейвид.

155

Питър

преди 7 години

"За много сирийци семейство Асад е загубило легитимността си да управлява."Много, много, колко да са много??? Дали имат няколко хиляди?Щото дори противниците на Асад застанаха зад него, когато видяха главорезите, които великата демокрация им беше произвела в Саудитска Арабия.

154

az

преди 7 години

До дописника автор. Жалка картинка. Толкова сте прозрачни, че даже обратен ефект има от публикациите ви.

153

Дръто пианде

преди 7 години

Абе на таз асма отдавна са и откъснали салкъмите че ие ферментирала вече!

152

КМихов

преди 7 години

Автора на статията може би мечтае Сирия да стане като Либия !!! Много жалко!

151

край

преди 7 години

Това красиво семейство с европейско възпитание и образование - боде очите на американците. Те искат на власт в Сирия някой от 18век. дето да реже глави на площада.

150

Анонимен

преди 7 години

Ся... точно срещу това се бори масовият българин. Бори се срещу нормалните мюсулмани, щото е комплексар. Като *** против мюсулманите, помага на онези от Саудитска Арабия, които са на противоположния полюс. С празната си глава масовия българин помага на ИДИЛ, като насажда омраза и е против хора като тази жена на снимката. Която дава пример на сънародниците си и на останалия свят, как изжлежда една мюсулманска жена.

149

Анонимен

преди 7 години

яка кака е Асма Асад

148

bluesky1

преди 7 години

Асма Асад е прекрасна, жена на дявола е Килъри Клинтън!!

147

Анонимен

преди 7 години

Е Сашко заработи си и днес хляба

146

Анонимен

преди 7 години

АСМА АЛ АСАД Е ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ СИРИЙЦИ, ПОДЧТИ ЦЕЛИЯ АРАБСКИ СВЯТ, В АНГЛИЯ ДОРИ КРАЛИЦАТА, ВСИЧКИ ВИП ОСОБИ СА БИЛИ ВПЕЧАТЛЕНИ ОТ НЕЯ. ВСИЧКИ Я ОДОБРЯВАЛИ КАТО СЪПРУГА НА АСАД. АСМА СЛАГА НА МАЛКИЯ СИ ПРЪСТ ДОРИ АНГЛИЙСКАТА Б.РА.НТИЯ ПРИНЦЕСА ДАЯНА

145

Анонимен

преди 7 години

ТОВА С ВАРЕЛИТЕ С КОИТО АСАД БОМБАНДИРАЛ ТЕРОРИСТИТЕ НА САЩ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГО ДОКАЖЕТЕ ДРАСКАЧИ ПОМ.И.ЯРСКИ ? ЗАЩОТО ДО СЕГА НИКОЙ НЕ МОЖА, КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪНЕХА ГОСПОДАРИТЕ ВИ , ГЛАВАТАРИ НА ИД

144

Бойко не Борисов

преди 7 години

Дамата е на светлинни години пред Цецка и компания.

143

един там

преди 7 години

До 158,Няма шанс България да свърши като Либия, понеже нямаме "диктатор"! По скоро има шанс България да стане(свърши) като Намибия- реално колония, която е ограбвана системно, а за местното население остават само трохи! Добре поне, че за разлика от Намибия, ние все още имаме плодородни земи!

142

бг

преди 7 години

Местан,Ал Шишани,Ал Багдади,Джон МакКейн,Джордж Сорос,Алия Изетбегович-първите Девици в Рая,Муслемския Рай - Християнския Ад.

141

ЧОВЕКА В ОГЛЕДАЛОТО

преди 7 години

ПРОМИВАТ ЛИ ВИ МОЗЪЧЕТАТА С ПОДОБНИ СТАТИИ.... НАПРАВО СЕ ВЪЗХИЩАВАМ