16

Анонимен

преди 7 години

Клинтън е доста болна жена. Получила инсулт по време на аферата на мъжа си с Моника. Като последица от инсулта получава епилептични пристъпи.Тръмп какво общо има.

15

ха ха

преди 7 години

Много любопитно .А медиите не са ли срещу Тръмп .........

14

мани го тоя

преди 7 години

Тръмп го помня от 1991 когато го рекламираха заедно с Максуел дето остави пенионерите в Англия без пенсии и Армънд Хамър дето продавал тинктури за да заобикаля сухия режим в САЩ. Все отбор юнаци. Рашистите изгърмяха още един шпионин.

13

13dn

преди 7 години

До dn13Всичко което е измътила, е благодарение на изтекли чужди мозъци. Справка - компютъра.

12

dn13

преди 7 години

До АнонименАми например измътила е компютъра, който сега ти дава възможност да покажеш на всички колко ти е неграмотен българския език.

11

dn13

преди 7 години

До русофилИмаш предвид Русия нали?

10

русофил

преди 7 години

Има ли някакво значеное кой ще е президент на една пропаднала държава!?

9

е

преди 7 години

Грандоманите от dnes. Пишете, че уикилийкс пусна нова порция от мейлите на Килъри Клинтън, които добавят нови престъпления и към дългият и списък от такива!

8

Анонимен

преди 7 години

тая каторжническа нация с нейната небивала ... 200 (!) годишна история какво може да измъти?а?!

7

Анонимен

преди 7 години

Бетер турска"работа"

6

demograph

преди 7 години

Генерала е полуобразован чалгар, хванат от руснаците чрез хасковската резидентура на ДПС и придвижван нагоре до шеф на ВВС от мутруските. Всички генерали, без ген Събев, които влязоха в политиката, са придвижвани от ДПС и си отидоха в ДПС след като изпълниха предателската си мисия. кРадев не е Пиночет, камо ли Франко. Той е полуинтелигент с мъгляви представи за геополитиката, политиката и без никакви ценности. Не се набутвайте на руски акета.

5

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До _Революционер_Ей за...това ние трябва да изберем генерала за президент,макар че Цецка вече няма...цикъл,поради естествени физиологични...причини,но психиката е...подвластна и не се...променя.

4

щщд

преди 7 години

Смешните "престъпления", приписвани на двамата са лимонада за американците. Те си имат голям конституционален проблем - допотопната им избирателна система за президент. Каквито и трески за дялане да имаме, нашата система с преки избори е далеч напред в сравнение с тяхната. Но и тях ги разбирам,театрите,цирковете и водевилите са машина за пари.

3

Не разбрах

преди 7 години

Не мога да разбера в какво точно са обвинявали Джеферсън. Бил имал деца от робинята си... Е защо не, нали му е била робиня?

2

Анонимен

преди 7 години

САМО ТРЪМП, хилъри на бесилото!

1

Анонимен

преди 7 години

Килъри срещу Трън