39

Анонимен

преди 7 години

gledah go v4era, toia hush govori blizo 4as bez da 4ete i da go podsestat prez slusalka nakade da govori. planshet pred nego niamase. re4ta mu bese podredena s kulminacii. dali e verno dali ste napravi vsi4ko- edin Bog znae. no zad garba si toi ima biznes imperia, a Hiraria nesto zalita, nesto hlica i e obviniavane 4e luje. a koito luje -zna4i krade a koito krade -ubiva.

38

Анонимен

преди 7 години

Путин много залагаше на Тръмп, че ще може да предизвика размирици в САЩ с обвинения за нечестни избори и изборни машинации за което работят 3-*** съветници на Тръмп с чести командировки в Москва и вечери рамо до рамо с вожда и учителя на т.н. руски народ Путин. Подготвяният майдан от Путин в Америка май се отлага за неопределено време, някъде в астрономическото бъдеще.

37

Анонимен

преди 7 години

Тръмп се закани на жените, обвинили го в сексуален тормозСамата заплаха е:Като стана президент ще ви скъсам от секс.

36

Анонимен

преди 7 години

тръмп е пич поне си го казва истината а не като онзи президент му духат а той не знае кой му духа

35

Анонимен

преди 7 години

Тоя под мен, ти на какъв език пишеш? Нищо не се разбра, освен че обезяната е пълен провал и който да дойде ще е цар в сравнение.

34

Анонимен

преди 7 години

Все пак е бил потентен и е знаел как да иска щом всички са живи и без медицински справки за травми до днес,и е бил милиардер обикновен дето като сбърка лети надолу щот такива ги чякат за приземяване,а кандидатката какво може да се каже щом като с чернитете очила престъпи и се удари,припадна на отворена врата иначе Кадафи го гони до насилване с проба от зади заради какво да докаже,че не можа да покаже със справка кой е,та там тогава един подскачаше отмъстително,а сега наверно е мигрант за награда

33

Сори

преди 7 години

Тази държава е толкова изгнила, че който и да стане президент няма да попречи на нейното разпадане.

32

Анонимен

преди 7 години

В САЩ вече е твърде сексистко да наричаш някого жена. Вече ще им викат политкоректното вагиноамериканец. А за всички мъже които харесат жени - затвор. Хомосексулаизма трябва да стане задължителен.

31

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е подходящ само за *** в цирка. Съмнително е как е натрупал милиардите?

30

Анонимен

преди 7 години

Ае стига с тоя цирк. Няма никакво значение кой е президент. В САЩ управлява олигархията а президента слуша и изпълнява. Всъщност има малка разлика. При Тръмп ще управлява промишлената олигархоя а при Клинтън - финансовата олигархия. Това е демокрация по американски. Народа да го д,у,ха. За него остава като компенсация гледането на шоуто от предизборната "борба"

29

Глупости

преди 7 години

Излезе запис на "компромат", който представлява най-обикновен разговор между хетеросексуални мъже, които обсъждат жени и който съм сигурен, че 100% от пишещите тук хетеросексуални мъже са провеждали при разговор с приятели!? "Компромата" показва единствено и само, че Тръмп е 100% хетеросексуален!? За голям "компромат" го обявиха сина на хомошекшуал - Де Ниро, нему подобни и разни засегнати застаряващи лелки....

28

Анонимен

преди 7 години

Няма дим без огън. Може и да не е точно така както разправят тези жени, но със сигурност поведението на Тръмп не е безупречно и има доста изцепки. А и от ден на ден става все по-смешен с тия си глупави изказвания! Ако американците искам клоун да ги управлява...

27

Анонимен

преди 7 години

С всеки изминал ден става все по-жалък!

26

Анонимен

преди 7 години

вижда се бойците-джихадист на партията с главно "п" се хвърлили вкупом на амбразурата в защита на кадидат-президента Тръмп. Да не е русофил този Тръмп? Да не ви се стъжни, животът, ако бъде избран за президент, а?

25

Анонимен

преди 7 години

И за миг не искам да си помислям какво го чака този свят с Хилари като президент...!!

24

Анонимен

преди 7 години

za tozi psihichno ne oravnovesen nqmali lekar

23

Анонимен

преди 7 години

Представете си дъртата буца Хилъри президент. Баба да те управлява, та това ще е по-комично и от двата мандата на шим панзето! :D

22

Анонимен

преди 7 години

Американците ако си изберат тоя ***, ще си вкарат сами автогола.Никой няма да им е виновен.

21

69

преди 7 години

Този на снимката гледа като бебе което ще ходи по голяма в гащите..ха.ха

20

Анонимен

преди 7 години

Обаче сигурно ще престанат да се появяват такива "опорочени" от Тръмп девици. Защото *** им главици проумяха че ще им скъса г*за от дела. Поне в щатите това е главно занятие, съдебни баталии.