207

Боби

преди 7 години

До Анонимен 258Не знаеш как се прави ...Фирми ВХОД И ИЗХОДФирма ВХОД(ако я има и тя не е регистрирана в БГ) - посредник вдига цената на нефта.Фирма ИЗХОД(не е регистрирана в БГ) - посредник намалява примерно заради обеми цената на бензина/газтатеглиш калема и нулева печалба. Защо примерно има толкова ОФШОРКИ а?

206

Боби

преди 7 години

До Анонимен 257Иди организирай в САЩ НПО с Българско финансиране - ЦЕЛ да се махнат визите за Българи. Ще облъчват сенаторите ...Леле искам да го видя как ще го направиш дори само опита ...

205

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСАЩ не са враг само на България, а на човечеството, като цяло. След 2-3 години всички ще го разберат. Колкото по-далеч от САЩ /сатаната/ - толкова по-щастливо се живее.

204

Боби

преди 7 години

До Анонимен 255Не Руските НПО - ВСИЧКИ НПО освен тези с наистина хуманитарна клауза - Болни деца и прочиеНо не и ИНТЕГРАЦИЯ(интер крадене на средства) и подобни идиотщининито ПРАВА на ххххх още по-размито и по-близко до политиката.

203

Анонимен

преди 7 години

До БобиНатъманяването означава само едно. Руските фирми лъжат. Няма как Лукойл да е на загуба или на нулева печалба ако не декларира фалшиви разходи.

202

Анонимен

преди 7 години

До БобиВ САЩ НПО-та с чуждо финансиране не са забранени. Аман от кремълска пропаганда.

201

Боби

преди 7 години

До Анонимен 253Корпорациите - Корпоративната структура по принцип е измислена за НАМАЛЯВАНЕ на данъците.Брат ми докато имаше фирма всяка година гледаше да свършва на 0 печалба. Всички фирми се стремят да намалят данъците си. Ако си ефективна фирма ще успееш. Що рашките да са по-различни от другите?

200

Анонимен

преди 7 години

До БобиТрябва и в България да забраним руските НПО-та. Да се приравни с държавна измяна.

199

Боби

преди 7 години

До Беслан 251При всяка новина се питам:Колко години след Беслан се появява органзацията(КОГА), Къде е седалището(КЪДЕ), кой е платил/плаща заплатите на служителите(КОЙ)?Като не знаеш какво става проследи паритеАко това е поредното НПО с чуждо финансиране ... е сети се защо са забранени в САЩ(оооо ДАААА), РФ, Китай и една купчина други страни.

198

Анонимен

преди 7 години

До БобиНяма нито една руска фирма която да е платила данък печалба в България. Всички са на нулата или на загуба десетки години поред. Търговският баланс /салдо/ БГ - Русия е -7 (минус седем) млрд. Преди анексирането на крим, разликата е с около 20 млн по малък баланс.Това ако не е източване, Боби е русофоб.

197

Боби

преди 7 години

До Анонимен 24722% от БВП на България е свързана с Русия - Основно Петрол и Газ78% къде отиват?100% от компютрите частично са от САЩ(50% от цената е процесора само)Пепсико владее всичко що е безалкохолно и продажба на Е-та в БГКока Кола и Пепсико над 75% от пазара на напитки...И прочиеИзреди всички Международни марки(разбирай със САЩ участие)Колко от БВП отива пряко или КОСВЕНО в САЩ?Ние Икономическа колония на САЩ(и ЕС) ли сме? ДА защото вноса е повече от износа

196

Беслан

преди 7 години

Съпредседателят на обществената организация Гласът на Беслан Елла Кесаева направи сензационно изявление за личността на терористите, които завзеха училище в Беслан в Северна Осетия. По думите й така наречените беслански терористи са били агенти на руските служби на Управлението за борба с организираната престъпност /УБОП/ и на Федералната служба за сигурност /ФСС/.

195

Анонимен

преди 7 години

До БобиНе си нормален. Всичко ти е сбъркано.

194

Боби

преди 7 години

До Анонимен 245Обгазиха ТЕАТЪРА НАУЧИ СИ ИСТОРИЯТА ПРЕДИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ

193

Анонимен

преди 7 години

До БобиЕ нали в Русия точно признанието е царицата на доказателствата ?!

192

Анонимен

преди 7 години

До БобиСАЩ не сами враг. Нито са ни поробили за 45 години, нито източват милиарди от България всяка година като руснаците. САЩ не ме интересуват. Докато не избиват българи, ми е все тая за тях.Ти обаче ближеш краката на поробителите ни и директно виновните за стотици хиляди избити българи.Ти или не си нормален или заслужаваш изстрел в тиквата.

191

Боби

преди 7 години

До Анонимен 243ВярноВъпросът умнико е КАК ЩЕ ДОКАЖЕШ ЧЕ ИВАН ИВАНИЧ Е ВОЕНЕН ако имаш само неговия паспорт от чужда ВРАЖДЕБНА по определение ДЪРЖАВА?Не ми казвай "ПРИЗНАЛ Е" При ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ(МЪЧЕНИЯ) всеки ще признае че е ... ЖИРАФ примерно

190

Анонимен

преди 7 години

До БобиВ Беслан службите атакуваха координирано като предварително обгазиха всички. След което нахлуха и застрелваха спящите терористи наред с заложниците. Резултатът - 120 заложници избити от руските служби докато ги освобождават.Колко руско !

189

Боби

преди 7 години

До Анонимен 240Значи само ГНУСНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на този който смятам за ВРАГ които поддържат моята теза ще ги обсъждам вземам в предвид. А също такива, че и по-големи извършени от моите "Модели" за подражание "ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ"Е бива бива двойни стандарти ама това ...

188

Анонимен

преди 7 години

До БобиНезависимо как си попаднал в армията - доброволно или наборно, ти си военен. Когато си отпуск, ти продължаваш да си военен. Опитай се да разбереш тази проста конструкция.