23

емигрант от 22 г

преди 7 години

До беднякът Доооооста си далеч от Испания, че да коментираш. Няма да фалира тази държава. А успокой топката. Наистина това се случва за първи път на испанците да нямат правителство, но за това са виновни цоциалистите. Те също са корумпирани, но ПП-то са по добрата партия в момента.

22

Анонимен

преди 7 години

Абе, вие испанците ги оставете, ами вижте нас. Като имаме правителство, какво? Направо сме цъфнали, та вързали!

21

бг

преди 7 години

Скоро някои европейски държави ще изчезнат.

20

На третия път

преди 7 години

ще се смята за заразно и най-вероятно ще влязат войски, които да окупират свободната територия и да я върнат в лоното на държавите!

19

Анонимен

преди 7 години

То и България може да се разпадне - на република София, Южна шериатска република, северозападнало Конго и херцогствата Варна, Пловдив и Плевен.

18

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Всъщност факта, че цели държави живеят без правителства в продължение на месеци, говори, че централата на Европейският съюз е иззела управляващите функции на страните членки, а държавите са изгубили своят национален суверенитет.Преди създаването на ЕС беше абсурдно дори да си помислим, че някоя европейска държава може да съществува без правителство.И ако си мислите, че това намалява бюрокрацията и броя на чиновниците - лъжете се.Проверете каква армия от чиновници виси на врата ни в Брюксел.

17

МДАаа

преди 7 години

МДАаа от 300 до 500 дни без Тиквунското правителство ще ни дойдат добре.

16

МДАаа

преди 7 години

МДАаа от 300 до 500 дни без Тиквунското правителство ще ни дойдат добе.

15

Циник

преди 7 години

Мда

14

Анонимен

преди 7 години

Превръща ли се Тикволандия в новата Африка?!?!? ДА!!!!!

13

начо

преди 7 години

До к_ков. Кво са се уредили, тва че айти спец взима с петстин евро повче от шведа , и около 10 ооо по_малко от тези в северна европа. Тука е комунизъм, и младите не искат да учат, само поемат и лапат, като гюлета се търкалят по улиците от ''качествената храна''!

12

Анонимен

преди 7 години

Може пък успехите на икономиката да се дължат на това че няма правителство което да й пречи...

11

пенсионера

преди 7 години

Наш Бойко след като загуби президентските избори у нас да иде да управлява Испания направо ще ги избие рибата там. Или най-добре ГЕРБ да спечели следващите избори в Италия и там да управлява рамо до рамо заедно с шефа на италианската мафия.Ох как ще си паснат двамата.

10

начо

преди 7 години

Тия или спят, или са сиеста, останалото време се пъчат или си го мерт, мрълячи, еле па каталунците!

9

Анонимен

преди 7 години

до 7Ей, колега, в България останаха тези които го могат, лузърите избагаха! Извинявай, това е реалноста! България не е лошо място за живеене, просто, кой как си го направи

8

Б Б

преди 7 години

До АнонименЩо не се разпадне Швейцария по тая причина. Там има три на пръв поглед нетърпими националности. Да богати са тия дето искат да се отделят, но съвсем не е сигурно какво ще стане после.

7

nkavrakov

преди 7 години

По лични причини ми се налага да пътувам често до Испания и искам да ви кажа че въпреки рекордната безработица коренното наеселение и българите които вече са се интегрирали си живеят прекрасно ,спокойно ,хранят се с хубава храна ,радват се на хубавия климат и уредения живот.В магазините цените са достъпни и живота е уреден.Безработните получават достатъчно за да не се налага да ровят по кофите както е тук.Така че не ги мислете тях ами мислете за крадливата политическа класа тук.

6

Анонимен

преди 7 години

Затова, шефа увреме реши; Крим е руски, преди Украйна да се разпадне от самосебеси!

5

Анонимен

преди 7 години

Е как живеят като нямат правителство. Как при назначаване на държавни и общински чиновници определят кои са правилните и кои не. Как определят кои са нашите фирми като възлагат поръчките. Как крадат неорганизирано. Това е пълна анархия не може така

4

Анонимен

преди 7 години

Насила хубост не става. Каталония е най-мощната икономика - златната кокошка на Испания, затова не искат да и дадат независимост. Но рано или късно Испания ще се разпадне. Същото важи и за Обединеното кралство, а може би и за Северна и Южна Италия ( които са с коренно различно население - на юг са италиански ци *** и).