93

Анонимен

преди 7 години

Границите за исляма саначертани и престъпването имще означава бой по кухитетикви. И това е временно.Это ещ цветочки, а ягодкивпереди.

92

Анонимен

преди 7 години

Какво разбира оскотяла християнска с вин я от изкуство?

91

Анонимен

преди 7 години

Точно това не трябва да правят.Правят реклама на исляма.В това се състои тяхната глупост(но аз не съм американофил ипет пари не давам за тях)и щом отварят вратата за унищожението си самитова и ще стане .

90

Анонимен

преди 7 години

А най-вероятно курана е плод на тежка форма на шизофрения и не си заслужава да се чете. В наши дни тези, дето виждат ангели и чуват гласове ги изпращат в едни специални места, обличат им специални ризи и им дават кофа хапчета.

89

Дезинтегратор

преди 7 години

Знаете ли, че в Саудитска арабия ще ви осъдят на смърт и ще ви отсекат главата с меч само за носене на кръстче на врата под ризата. А в цивилизования свят има джамии и даже сега изложба на кypана??? Дедите ни са знаели най-добре: рязана ли е долната, режи и горната!

88

Анонимен

преди 7 години

До ястреб. Българите знаем достатъчно за корана. Некъв гявол се явил на моамет и му казал, че е архангел Гавраил. Повече не ни трябва да знаем за дяволските измислици. И моамет е бил неграмотен, та измислиците са записани от евреин.

87

Анонимен

преди 7 години

Коранът като излагат, да изложат и Конституцията, че амуджите не я признават

86

Ястреб Дъ Оттоман

преди 7 години

Ние турците по рождение сме долни пеераси

85

Анонимен

преди 7 години

Да го изложат на монумента на жертвите от 11. 09.Тия нямат търпение да дойде Хилъри

84

Анонимен

преди 7 години

Коранът добре, ама да има и превод.Да има и тълкования.

83

Християнин

преди 7 години

До яс.треб оттоманаМарш от тука м.юслмамино, анатема сатанист.

82

Хех

преди 7 години

Религиите във всичките им видове и форми трябва да бъдат забранени! Какъв ли *** (освен зомбираните Opkи) може да повярва в тези небивалици, изпълнени с кръв, убийства, сексуални перверзии и други гнусни престъпления били учели на доброта и смирение. Във ВСИЧКИ религии е така! Особено в корана и библията. И МОЛЯ хора които НЕ СА чели корана и библията да не оспорват това мнение с голословни клишета! Изградете си собственно мнение като прочетете тези плодове на болни мозъци!

81

Анонимен

преди 7 години

Вярващ било то и в Христос звучи като кучето лайка-космонавт.

80

Анонимен

преди 7 години

Аз християните ги разпознавам много лесно. Като им зашия един шамар с опакото, ако си подложат и другата буза значи са прави ристиени.

79

Анонимен

преди 7 години

В Колизеума дори Благо Джизъса(хаха, каква ирония) беше написал ( ако изобщо изчегъртаното може да се брои за написано) на една стена три латински букви- хикс, игрек и и кратко(ха, таз последната май не е латинска)Та за каква варварщина говорим?

78

Анонимен

преди 7 години

Значи пришълците действат като нашите ци+Га+ни - когато са виновни и някой им направи забележка, те налитат да се саморазправят с него. На видеото, направено с телефон, се вежда как един от тези про+Шл+я+ци е стиснал шията на единия от немските пенсионери, който е дръзнал да защити момичето!А бе тези за втори Ади ли се молят?Май ще си го получат!

77

КакваТолерантност,бе

преди 7 години

Отиват в Рим - центъра на християнството, и в Колизеума - един от най-популярните културни паметници на европейската цивилизация, се ду+Пят да се молят! Не могат ли да го правят у дома си?!В друг сайт пише, че цяла тълпа бежанци в метрото се нахвърлят върху двама немски пенсионери, защитили момиче, което бежанец опипвал. Той се обидил, че тя "е неотзивчива" към "ласките му"! Има и видео, направено с телефон.В Истанбул, за пръв път от 80 г. в "Св.София" имам чете ислямски молитви!

76

До Футуролог

преди 7 години

Спри да лъжеш! Като отидеш на изповед те питат дали вярваш в Христос, ако кажеш не не те допускат до причастие. Ако им казваш 'да' значи пак лъжеш, защото не вярваш. Апостол Павел е казал, че който не вярва, че Бог се е въплътил на земята и ИИсус е Христос, не е християнин. Ако вашия поп не пита дали вярваш, значи не изповядва правилно.

75

Християнин

преди 7 години

Християнството е доброто, любов, светлина, БогаИсляма е злото, смъртта, мрака, тъмните сили, дявола.Не случайно корана е с черни мотиви, а полумесецът и звездата са символ на злото, звездата като се обърне се получава пентаграм.

74

Су 34

преди 7 години

Вярващ християнин, който не вярва, че Христос е съществувал се нарича евтин платен агитатор на Анкара в България, разбра ли ?!