19

Анонимен

преди 7 години

Направо ме отнесе това детенце. Страхотна

18

Анонимен

преди 7 години

Да не мислите че детето се е събудил и е научил ей така езиците. Това е труд и организация от много хора. Ежедневно учене, програми, плащане. Китайката не е взета от китайският ресторант, това са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ при това добре платени.

17

Грую

преди 7 години

До АнонименПослв се пропиват и всичко идва на мястото си...

16

Печално..,

преди 7 години

Сайтовете са своеобразен тест.Започнеш ли да четеш коментарите под статиите,стигаш до очевадния факт,че май муните имат по-висок коефициент на интелигентност от нашенци.Някои се раждат така ,а други се поддадоха на неолибералната "култура" и се самоунищожиха...Може и да изтриете коментара ми,но печалният факт си остава....А, някога говореха,че българите са едни от най-интелигентните хора в света....Бяхме,ама веКе не сме......Жалко!

15

Анонимен

преди 7 години

У Русия мине не мине, все някакви свръх даровити създания, които да смайват света.

14

Анонимен

преди 7 години

Ние ползваме много малка част от мозъкът си, капацитета му е много по-голям. Ако това дете не беше в такава среда, а в задънена руско село с родители бачка тори да видим дали и руски правилно можеше да говори.

13

Анонимен

преди 7 години

Аз на девет години говорех 9 езика.И какво от това?Нищо.Днес съм обикновен човек. Стига сте писали глупости.

12

от учебника

преди 7 години

В реалния живот тези деца- аутисти имат в повече от случаите неадекватно поведение и проблеми от различно естество, свързани с възприемането на заобикалящата ги действителност"С една дума, дано вашите деца не са такива.

11

от учебника

преди 7 години

От учебника по медицинаСавант- синдром"Синдром на саванта е рядко, но изключително състояние, при което хора със сериозни умствени увреждания, включително и аутизъм, имат свое островче на гениалност, което стои в отличителен, силен контраст на цялото им увреждане. Най- често съобщавани са: полиглотска способност; необичайно разграничение на сетивата мирис, докосване и зрение, но понякога включващо синестезия; перфектно преценяване на изминалото време без часовник;

10

Анонимен

преди 7 години

Руснаците винаги са се отличавали с висок интелект за разлика от Задокеанската сбирщина.- По-голяма тъпотия надали може да се измисли.

9

Анонимен

преди 7 години

Много е просто, това са богати руснаци с много детегледачки владеещи различни езици, очевидно детегледачките са на високо ниво с опит и чрез игри детето учи езици, което няма нищо по неествествено. Редувайки се детегледачките по естествен път детето усвоява езиците, така че не се учудвайте, в комбинация с пътувания, луксозен живот и самочувствие на детето се постигат лесно. Безспорно детето е интелигентно.

8

Savant on the stage

преди 7 години

д.не.сбг цензурирано? Както и да е не е постановка.

7

Savant on the stage

преди 7 години

Този новина вече я пуснахте по dnes.bg. Има и друго видео, където детето си говори спокойно на 7 езика. Според мен е синдром на саванта. Момиченцето е вероятно аутист, вижте как не може да стой спокойно на сцената с огромна памет и чета че наистина знае езиците.

6

Анонимен

преди 7 години

Руснаците винаги са се отличавали с висок интелект за разлика от Задокеанската сбирщина.Браво на детето.

5

Питър

преди 7 години

Трогателна, но маймунска история. Симпатично дете, но все пак на някой не му ли хрумна, че това може да е постановка?... Но дори и да е така, дори детето да говори ПЕРФЕКТНО седем езика (което е недоказано от кратките скечове), съвсем видно е, че това не е в резултат на научаване, а в най-добрия случай на късо съединение в мозъка - т.е. няма нито положен труд, нито съзнателно усилие за научаването им. Да е жива и здрава Бела, би било интеесно да прочетем след 20 години какво става с нея.

4

Божил

преди 7 години

Значи в руския народ все пак е останал някакъв духовен и интелектуален потенциал въпреки варварските погроми,извършени срещу него от комунизма-сталинизма!

3

Анонимен

преди 7 години

Абе няма ли да спрете да пишете една и съща "новина" по десет пъти?

2

Анонимен

преди 7 години

Дребни шорши, псевдо-журналисти, пак се продавате за шепа центове! Какво се опитвате да внушите - че русначетата от малки искат в чужбина? Нещастна работа е вашата, един ден няма ли да мине, един-единствен ден, в който да не се заядете с Русия?

1

Анонимен

преди 7 години

Браво, ще и трябват.