13

БХК

преди 7 години

Смиреност и толерантност спрямо ромския проиизвол.

12

Анонимен

преди 7 години

Къде е министърката на б.айх.***.Тя каква се падаше на нацията - май балдъза.За Бъчварова питам. Тя какво прави, за да защити старците

11

Потърпевши

преди 7 години

Явно са същите ц*гани от Каварна.Преди години по същия начин излъгали родителите ми,като казали ,че евтино работят,срещу боб,картофи и някой лев.Без съгласието на родителите веднага започнали монтажа,след което ги изнудили с голяма сума.Оказа се,че олуците не са от поцинкована ламарина,не са запоени,блестящи ,но след първият дъжд ръждясаха и се разпаднаха."Ламарината" е някакво фолио.

10

Анонимен

преди 7 години

М***НГО ДЖЕРИ НЕ РАБОТИ!ДАЙ МУ САМО ДА КРАДЕ..УБИВА..ИЗНАСИЛВА И *** ХОРАТА!ЗА ТОВА ТАЗИ НАЙ НИСКА КАСТА-НА КРАДЦИТЕ Е БИЛА ИЗГОНЕНА ОТ ИНДИЯ ПРЕДИ ХИЛЯДА ГОДИНИ!

9

Наблюдател

преди 7 години

Мафията от възрастните хора не се интересува. При тях далавера няма за това са и оставени на глутниците двукраки чакали.

8

Анонимен

преди 7 години

КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА ???

7

маларт

преди 7 години

Напълно нормални неща в старана, в която законите не се спазват и всеки прави каквото си иска

6

Баш Ориенталеца

преди 7 години

Нормал биас

5

Lemmy

преди 7 години

Gospodari na efira kade sa sega?

4

J

преди 7 години

До "Моряк и половина"А защо ти е да има гласуван подобен закон - не можеш ли просто да го направиш ?

3

Моряк и половина

преди 7 години

Най-добре, да се гласува закон, за саморазправа - обират ти родителите, намираш кой е и можеш да правиш с него, каквото си поискаш! Такива референдуми трябва да има!

2

Анонимен

преди 7 години

Подобен номер направиха на родителите ми преди година във Варна. Звъни група *** "майстори" и майка ми отваря (възрастна жена). Искат да се качат на покрива на кооперацията да правят поправки. Тя наивно ги пуска, те се качват и започват да свалят всичко. Баща ми се прибира и му казват "ще го направим наново много евтино". Той наивно се съгласява и сметката накрая беше 800лв като цялата тумба го обградила да даде парите за "труда". Той платил, за да избегне боя. Ремонта е плачевен..

1

Експертно становище

преди 7 години

При Бойко Борисов си е нещо съвсем нормално да бият и изнасилват старците ! Тези улуци са нещо безобидно на фона на всичко останало!