229

Анонимен

преди 7 години

До ВасилВасе, защо цитираш само инструкциите от К.....к? Такива задачи ли ти спускат, да не учиш историята а да смачкваш информацията? Поне сам ли пишеш или ти го дават готово на флашка?

228

Кукувица

преди 7 години

Хе-хе. Знаете ли любопитния факт, че само днес италиянската брегова охрана е спасила над 1000 бежанци от Либия. Те не са само араби, има и доста от Нигерия, Конго, Гвинея и Гвинея- Бисау, където поне в момента не се водят никъкви военни действия.Любопитен факт е също, че европейските спасители причакват давещите се на около 14 мили от либийския бряг. Така де...като ще спасяваме, поне да е първа класа спасение.

227

Васил

преди 7 години

до 285. Ти си този който трябва да понаучи нещо, стига си цитирал гугъл. Голяма част от немската армия се обучава в Русия защото след 1вата световна на немците им е забранено да имат армия. Научи си домашното преди да се правиш на професор.

226

Берлин

преди 7 години

Забележете само физиономиите на протестиращите. Вижда се, че са от академик нагоре. :)))

225

Анонимен

преди 7 години

До хора бдете!Примитивен ли си или само наивен?

224

Анонимен

преди 7 години

До хора бдете!Навремето Сталин снабдява ХитлерЩо не понаучиш малко от историята, я прочети бе.1938г. , Полша, съюзник на Хитлер съгласно договора . Липски-Нойрат от 26 януари 1934 г. напада Чехословакия и анексира цяла област.Мюнхенското съглашение на Англия, Франция от 30 септември 1938 г.чел ли си?Естония -Германия от 7 ЮН 1939 (пакт Селтер - Рибентроп).Същата година, 7 ЮНИ 1939 (пакт Минтерс - Риббентроп) Латвия -Германия. И чак на 23 АВГУСТ 1939 е сключен договора ***-Рибентроп

223

Анонимен

преди 7 години

Докато вървят лакърдиите окло изборите и бежанците,приятелката на Б.Борисов-Цветелина Бориславова купува банка "Виктория"-дъщерната банка на КТБ и Цветан Василев.Това нещо да ви говори?

222

Анонимен

преди 7 години

За 20 лв. не отивам , ако дават по 50 лв да ми се обадят

221

Анонимен

преди 7 години

Валерия , теа всичките на снимката горе да те изплющят по един път

220

Дедо

преди 7 години

Браво на 280 много умно го е написал. Всички протести са дълбоко организирани. Тази вечер от гр. Аксаково потеглиха към Варна два автобуса.Предварително им бяха раздадени от организаторите,плакати,знамена и кречатала и всички крещяха"Време е наште да победят на изборите" Горките комунисти и протестите им фалшиви.

219

хора бдете!

преди 7 години

Навремето Сталин снабдява Хитлер с всичко необходимо за военната машина на Вермахта като цели да го насочи към Западна Европа и след като се изтощят, да я помете. Наричаше ги Ледоразбивач. Сега Джуджето ни праща бежанци за да разиграе Ледоразбивач 2

218

Българин от Германия

преди 7 години

Протестите трябва да са насочени предимно към васалската политика на управляващите, които допуснаха влизането на голям брой млади мъже от арабски произход.Мисля си, че ако обвиняваме само бежанците, управляващите се радват, че сме отклонени от много други проблеми, и един ден ще се явят като миротворители между патриоти и бежанци. ИСТИНСКИЯТ ПРОБЛЕМ Е ВАСАЛСКАТА ПОЛИТИКА НА МЕРКЕЛ И БОРИСОВ !ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР от ПЕГИДА !

217

Виготура

преди 7 години

Мишкии, като се научите да протестирате като във Франция и Гърция, може и да постигнете нещо. Да тогава се "разотивайте мирно" като овце след паша. ДЕЕЕ.А И ЗАУХАВИТЕ МИРНИ ПРОТЕСТЪРЧЕТА И ФЕЙСБУК РЕВОЛЮЦИОНЕРИ!!!!

216

Анонимен

преди 7 години

До extremistКупи си вибратор и го ползвай "екстремно". Белким се успокоиш малко.

215

раздвоен народ

преди 7 години

Ако нашествениците и продажните ни политици четат коментарите Ви, могат само да потриват ръце от радост.Питам: Либерало-толерантните наивници не им е мил род и родина, нямат ли деца или просто им е все едно какво бъдеще ги очаква ?

214

Благодаря

преди 7 години

и на смелите момичета и млади жени взели участие в протеста !

213

Анонимен

преди 7 години

До Некъф луда ти за копейки..........

212

Анонимен

преди 7 години

Ако сме българи,всички трябва да се обединим срещу нашествениците,не се джавкайте предизборно,а защитете държавата си.

211

Анонимен

преди 7 години

Черното знаме на снимката е на про руската крайна групировка Ал Сидура ,изповядваща евразийски ценности Ал Сидура има милиони в ДОЛАРИ и Евра които харчи за спа хотели в центъра на Париж и Брюксел

210

Анонимен

преди 7 години

Много хора са бъркат като твърдят ,че България е под руска зависимост,не ,България няма зависимости от Русия,България е под РУСКА ОКУПАЦИЯ.Русия има зависимости от България,главно перо във руският бюджет е кражбите от България и Европа трябва да спре това,не може държава член на ЕС да е спонсор и обект на репресии от кремълските гангстери .