37

Мен

преди 7 години

Отврат.Гледах откъс от това нещо по сутрешните новини на Нова. Мога да кажа само едно - отврат.Това предаване трябва да се забрани със закон.Не е истина какво вменява.Да си *** е достойно, ако си го кажеш.Боже мили.

36

Анонимен

преди 7 години

Вече беше извън търпението ми непрекъснато да чета за " неволите " на Бергендорф!Каза и показа повече от достатъчно, прекаленото й натрапване в пространството беше огромна грешка!Да, и млади, и стари имат проблеми от различно естество, но нейните драми и съчувствието на хората няма да й върнат срутения имидж.Начинът е само един: работа, упорита, открита, без реване и " сърцераздирателни изповеди ". И поведение- сценично и лично!

35

Анонимен

преди 7 години

*** патки

34

Анонимен

преди 7 години

Ирина с коментара си отново показа жлъчния си характер и лицемерие,след като отиде да прегръща Миглена!Ирина доказва ,че с колектива около нея са инфантилни и немислищи хора!

33

Анонимен

преди 7 години

Всички са един дол дренки - нагли, фалирали, отдавна залезли и застаряващи "звезди". Миглена, която незнайно защо фавортизират, мери с двоен аршин - обвинява Ирина, че си зарязала децата, а не обвинява Емануела, че има бебе на по-малко от 2 години?! Познайте защо - ще я уреди на някоя позиция в тв "Планета".

32

Revolution_

преди 7 години

До Анонимен 42Миглена най-много заслужава да спечели пред останалите д.били. Тая Ирина е мега бруталната противна п..ка.....

31

Анонимен

преди 7 години

До Revolution_А, появи се и чалга-рокаджия, кеф!

30

Revolution_

преди 7 години

Миглена или Емануела (макар, че съм рокаджия и мразя чалгата) трябва да спечелят вип брадър, те изпъкват пред останалите ****айки в къщата.

29

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е, че хора, които твърдят, че телевизия не гледат, коментират телевизионни предавания!

28

просто е

преди 7 години

Тези предавания се издържат по следната схема: Фирмата правеща предаването купува телевизионно време , ако предаването е успешно продава на други фирми време за реклама в паузите и събира пари от есемесите на зрителите. При всички случаи приходите трябва да са повече от разходите . За да се спре предаването НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ПРИХОДИ, НЕ ПРАЩАЙТЕ ЕСЕМЕСИ.

27

Гошо...Тъпото

преди 7 години

След 100 години като си пуснат запис на това шоу,всички ще се...чудят;първо,това какви ВИП-ове се и второ,защо като са някакви ВИП-ове,ги правят за...посмешище.

26

Анонимен

преди 7 години

Перачници за мръсни пари,люпилни за наркомани.Едва ли нямат пръст в това предаване хора свързани с наркодилърството.Едва ли го спонсорират читави и умни хора.

25

Анонимен

преди 7 години

Жана Бергендорф си събра багажа и...===...и отиде да смърка.

24

лош брадър

преди 7 години

И двете са много красиви,но са прецакани

23

Анонимен

преди 7 години

Жана има нужда от психолог. И доста дълга терапия. Жалко че Биг Брадър не й я осигури. Защото иначе няма смисъл, какво като не взима вътре, като щом излезе ще се направи на марула. С просто око се вижда, че страда за нещо свързано с миналото й. Тя се опита да разкаже на останалите за детството й, те й се изсмяха. Трябваше да й намерят психолог, а не да пускат в новините че взима кока. Колко от звездите взимат кока? Колко от IT-тата взимат кока? Не е редно тя да е изкупителната жертва.

22

Анонимен

преди 7 години

Телевизия не гледам от 1998 година. Точно през онази година налазиха селенжърите и селенжърките по всички телета които съществуваха тогава. Започнаха да ми промиват мозъка с най различни тъпотии ядосах се взех телето и го хвърлих в кофата за смет. От тогава телевизия не съм гледал. Не съм олиго.рен за да се поддам на някакви новоизлюпени селенжъри които до вчера пасеха кравите и овцете а днес седнали акъл да раздават и да ви казват кои са виповете селенжърски. Простотията почивен ден няма!

21

teo

преди 7 години

СТИГА С ТАЗИ НАРКОМАНКА ЖАНА, А ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЕЗИРА И РАЗСЛЕДВА ВИП БРАДЪР, ЗА ДЕТО ПОДСЛОНЯВА НАРКОМАНИ В КЪЩАТА СИ!!!

20

Лара обича да бара

преди 7 години

Не бях гледал брадъра от първото му издание до сега. Нищо не сее променило - сценариста явно още не са го намерили от карлуково. Държи се твърдо пред жените, ухажва яко мъжете имам чуство че е гей или женомразец. че и почва да се обяснява що това що онова, ама не било така, ама що мислили така, абе аланкоу постарай се повече *** пъпчив ! А виповете - кой и от къде ги намери тия карантии стари - ретро брадър го кръстете, всички са от миналото - ама по евтинки кво . И лара -ти си *** ***

19

Анонимен

преди 7 години

На Лара децата и дали ги е срам от нея ? Мен би ме било срам.Раждала от различни мъже докато била бременна но иначе много високоморална го раздава.Смрадд е тая ***.

18

До чалга

преди 7 години

И двамата са придворни на Тиквата, плаща им се за всичко!