24

Дядо Пешо.

преди 7 години

Ако за причинената смърт на двама български граждани , европейска Германия ще пита убиеца дали да го екстрадират ,за да бъде съден , то аз ПИТАМ : Какво търсим в Европейския съюз ? Това ли са европейските ценности ? Животът на двама Български граждани е ??И живота на ВСИЧКИ българи Е ?? По голяма гавра с нас едва ли е имало

23

Ако им стиска

преди 7 години

Айде ся сичкото моторджийи пред немската амбасада

22

...

преди 7 години

Какво ще дирите, той си беше тука. Направо слагайте прякора Третия Галев.

21

Veroizo

преди 7 години

Lajat. Nema pusnata snimka i tekst za izdirvane, nema daje obiavena nagrada za glavata mu.

20

абсурд

преди 7 години

до абсурда, Германия не смята за ценен животът на българите, американци се подиграват с тях, на местно ниво да не говорим

19

еделвайс

преди 7 години

Новините ни -все по-абсурдни. Заглавията- все по-"гениални". Езикът - все по-жаргонен. Позициите- все по- субективни. Просто не ми се чете. А спрягате някаква си хибридна война?! Боже Господи!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

До справедливПосле миризливката Румяна излъга по тв, че не искали убежище----------------------------------И това го казва човек който ходи на протестите против мигрантите :) Аман от платени публикации. Ако Козефил Ердоган ни пусне 70 000 мигарнти както наводни Гърция тогава друга песен ще пеете.

17

ЛЪЖА

преди 7 години

МВР информира: Сега и Германия дири Бекташ-------------------------------От няколко години МАСОВО СЕ ОТКАЗВА ЕКСТРАДИЦИЯ на български престъпници поради лошите условия в бг затворите. Като нямат пари да ремонтират всички затвори, да направят един който да отговаря на европейските стандарти и там да ги пращат. НО НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВА С ПРАКТИКАТА УБИЙЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ ДА СИ ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА СЛЕД КАТО СА СЕ ГАВРИЛИ С БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ

16

Анонимен

преди 7 години

която ще покаже дали Бекташ е съгласен да бъде предаден.....................те още малко и ще му се извинят на този.

15

Партиен член

преди 7 години

По проста от Бъчварова няма.

14

глупав Народ

преди 7 години

Абе вие един път пишете че Германия не го дава сега пък го дири , май лъжете та се късате от лъжи

13

ДГД

преди 7 години

Абе, ми ако турчото беше УБИЛ ДВАМА НЕМСКИ ГРАЖДАНИ, дали пак щеше да е същата процедура ?

12

Анонимен

преди 7 години

Ами толкова ли в България няма 4-5 германски гражданина, които да бъдат задържани поради: възрастта си и краткия престой на отседналост в страната, и поради неумишлено навлизане на наша територия? А още по-добре случайно да починат при проверка на личните им документи...

11

Малоумно заглавие

преди 7 години

Като прочетеш статията става ясно че никой не го дири. а ще му пратят известие дали иска да се предаде доброволно, защото го търсят в българия.

10

Анонимен

преди 7 години

Ще намерят те дрънци... Ще хванат на босия цървулите дет се вика. Правосъдие няма, или по скоро има но работи я полза на тоя дето плаща, а не в полза на справедливоста! Не си мислете, че само унас го има това. На запад делата също се мотат с години, е верно малко по-добре е. Унас си р направо ужас. МВР сега да задържи и съдийката и адвоката на тоя калмук!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Трябва да търсят отговорност и на този, който го е пуснал.

8

Бургас

преди 7 години

.... Рая заспала - събуди сее!!!!

7

Бургас

преди 7 години

Не ми стана ясно само едно - ние ли сме утайката на Европа, че единият две да ни казват, че няма да го предадат и нашата позиция да е "ами те така казаха " и на другия ден Мвр гордо да съобщи :сега и немските власти го търсят. Ние някъкви африканци в Европа ли сме, или ще излезе вярно сравнението на онзи противен скулптор който ни сравни а тоалетна на Европа? Ейййййййй Рая закрила събуждам се!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Кръглия зеленчук от Банкя е виновен , той командва правосъдието

5

Анонимен

преди 7 години

Покажете снимка на съдийката,която тъй самоотвержено стоя след работно време, за да даде на този убиец възможност за домашен арест,за да напусне държавата в рамките на 24 часа.Покажете я коя е да я съдим ние.