28

Циник

преди 7 години

Нашата тиква е ясна - оплел.си е кошницата за поколения напред - и правнуците му не ще им се наложи да работят! Мислите ли, че наистина мисли за народа си? След цар Борис ни управляват само ***! ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАР 20 СУПЕР ТОЧЕН АНАЛИЗ НА СТАВАЩОТО!

27

Циник до 20

преди 7 години

Евалла на този юзър ! Четете коментара му!!!Неоколониализъм - право в 10ката! Всичко друго са глупости! Меркел и банда г*зоблизци ни "подаряват" на САЩ!

26

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! 23 Ако няма визи ще пътуват много хора бе ***!!! Толкова ли си т ъп???

25

вгр

преди 7 години

Защо са ми визи за там където не искам да ходя???? А и да ми потрябва - толкова ли е трудно... Вадил съм си визи за къде ли не....ОБАЧЕ СЕТА ШЕ ОЩЕТИ И ХОРАТА И БИЗНЕСА И ДЪРЖАВАТА. Само подписващите ще получат своето и тук - на земята, и във вечността.

24

Анонимен

преди 7 години

До банби 11Банби, абе ти как разбра, че са само 58 човека? Толкова са получили виза? Знаеш ли колко са отказите? Според мен минимум 1000 х 58!!! Познавам доста хора които ходиха по мъките за да вземат канадска виза а са хора, които отиват по работа и/или на екскурзия!!! Канада дори няма консулство в България!!! Това какво ти говори?

23

Анонимен

преди 7 години

То 5-те години Турско РОБСТВО(което същите дето ВИЕ избирате го набиват като 'съжителство'), не случайно е продължило толкова време, не случайно и явно си му харесва на българина, липсва му и за това сега си крета в 70-те квадрата панелка, а децата му са на 3000-15000 км от него или дори и те не знаят къде са още ....

22

Анонимен

преди 7 години

Нали вчера имаше безпрепятствен коридор за хуманитарните конвои в Сирия? Резултатът беше обстрел от страна на джихадистите в града, населен според Запада с "мирно население".

21

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Даваме кон за кокошка.Колко българи ще пътуват до Канада безвизово ? А, всички ще загубим от приемането на този договор СЕТА.Нашите продажници обаче отдавна са се съгласили. Те не продават българския народ нито за пръв, нито за последен път.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Не правителството ни предава. Ние сами се продаваме на правителството, а то ни препродава на когото си иска и получава срещу това бая голяма печалба.Е, за да не ни търгува правителството, ние трябва да продадем него. Така е при демокрацията. Трябва да има равноправие. Иначе 15-20 човека дискриминират 6-7 000 000. Ама глyпостта, подмазвачеството, продажността и мързелът водят до това. А после се оплакваме.

19

М, да ...

преди 7 години

Юнкер е много съмнителен! За кого се е / чии интереси /се е загрижил така усърдно? Разследваща журналистика няма ли в ЕС да поогледат, попроучат кво има около Юнкер! Средства в офшорки или други зависимости? пп. толкова да е взел присърце Българските и Румънските граждани кандидати под 100на броя/ и визите с Канада не ми се верва!

18

Анонимен

преди 7 години

До fСАЩ хитрее, опитва чрез СЕТА да ни нахендри на ТТИП. Ако подпишем СЕТА, след това ни пробутат, а нашите продажници - подпишат ТТИП, считайте родината ни за погубена. То сега нашите производители едва дишат, а тогава?Неоколониализъм. Изгодно сменят мястото на колониите. Вместо да си чукат главите с "от клон слезли", с други, дето цял ден си гледат пъпа, а трети - само танцуват и се к..цат с венци по главите, хитраците отвъд Атлантика си осигуряват културни, образовани, цивилизовани вилани.

17

Държава на мухльовци

преди 7 години

Всички си плямпате, ама пак ги преизбирате 26г едни и същи под различна партия. Вместо протести си цъкате плюсчета и минусчета пред монитора цял живот и все някой друг чакате да дойде да ви оправи мизерния български живот. Само че ви оправят, ама в друг смисъл. Пък на който му писне да цъка минусчета и плюсчета си хваща парцала да слугува по 'великият' Запад и чака да стане чудо, че да се върне, но и иска да гласува нагляра. Овчедушието,ще ви изяде главата, то не че и остана още много.

16

Анонимен

преди 7 години

ШАПКА ИМ СВАЛЯМ НА БРАТЯТА ВАЛОНЦИ!!! ТЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ!!!

15

Европейски

преди 7 години

Масово европейските мафиоти и богаташи са започнали регистрации на фирми в Канада. После с тях ще легализират крадени пари, а ако някое правителство се одръвчи ще бъде съдено. Сещате ли се какво е обещано на много високо ниво?Другото е че Канада е държава директно управлявана от кралицата. Е, Англия напуска за да ни сложи на колене използвайки Канада. Това е меко казано предателство.

14

Анонимен

преди 7 години

А България трябваше да каже: "Последно, СЕТА влиза в сила само след падането на визите" и да приключим с дебата.

13

Анонимен

преди 7 години

ВАЛОНЦИТЕ СА ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ, А ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМ МИСЛИ ЗА НАРОДА СИ.Нашите са готови дая ни продадат за паница леща э.(Тя и лещата им е с ГМО)

12

Анонимен

преди 7 години

Скоро ,май ще има повече секции за избори в България в чужбина ,отколкото в самата България !)))

11

Анонимен

преди 7 години

Дреме ми за визите за Канада . За наш ББ е ясно че той е като Куневица мистър ЙЕС . Има парламенти които не са като българския .

10

Анонимен

преди 7 години

Абе за какво са ни СЕТА и ТТИП? Да убият българското земеделие и хората да останат без работа? Да ядем ГМО-то на американците? Вижте ги на какво приличат и на колко години умират! А наш тиквун пръв се е разписал там... иска да ни каже, че е прочел 1500 страници ли? Че той 5 страници не може да прочете... само и само да получи потупваме по рамото от краварите е готов да предаде целия народ... и този човек е премиер?!? Вие нормални ли сте бе???

9

банби

преди 7 години

До Джедай МастърЗа тази година досега точно 58 човека. Заради половин автобус хора, ще съсипят цялата ни държава. Пред някои баничарници има по-големи опашки.