7

Анонимен

преди 7 години

Да нее като оня луд де наинакрая му щтракнаха белезниците в ловеч дано да го окошарят за по дълго време щото дваисе години само простее маика му не разбра ли братята му нехаят щото нам какви си абре боико я ги изхвърли тия бре

6

Анонимен

преди 7 години

Мили хора, питате защо лудите не са в лудници? Защото държавата е преценила, че няма сметка да налива пари в тях-те не могат да гласуват,за това тези пари отиват за Джайлян и 15тото и дете.За това се разхождат спокойно рецидивисти с по 20 присъди - защото тази държава имитира заетост.НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ДА ВИДИМЕ КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖАТ.И без това ако имате проблеми без значение дали сте изрядни или не ще бутате под масата така или иначе.

5

поредния

преди 7 години

И на този психопат са му проговорили "извънземните". Някой знае ли колко хора си вярват, че си говорят с някакъв извънземен разум. Откачалки, които не ги прибират в лудницата! Доста такива се срещат сред персонала в училища, детски градини и в държавни ведомства

4

Анонимен

преди 7 години

"атакистчетата които протестират срещу бежанците ? наемат ли се да се справят с проблема "психар наръга мъж в центъра на София""И какво предлагаш- да направят КПП-та на всяка улица и да правят психологическа оценка на всеки минувач? Това е работа на психолози, прокуратура.

3

Неразбрал

преди 7 години

Какво по точно означава познат на полицията и прокуратурата? Като се срещнат на улицата да си викат здрасти?

2

Анонимен

преди 7 години

Това се случва, защото тези хора не се държат под ключ в лудници---Това се случва защото виновниците да са в това състояние не са под ключ. Имам предвид най-вече наркопласьорите.

1

къде са

преди 7 години

атакистчетата които протестират срещу бежанците ? наемат ли се да се справят с проблема "психар наръга мъж в центъра на София"