321

Teodor

преди 7 години

Нали ако не спечелите на първи, подаваше оставка, бе? Брадвата на тоя *** два пъти на едно място не сече.

320

Дяда Йоцо

преди 7 години

Бойко, останаха ти само седм- осем дена. А после?Като те гледам на свимката побегнал си още сега

319

анонимен

преди 7 години

Объркал си рейса пич:) търси подкрепата другаде. Нормален българин не би те подкрепил

318

Дядо Йоцо

преди 7 години

Бойко, останаха ти само десет дни. дано да доживея да видя позора ти!

317

Пижо

преди 7 години

Е за какъв втори тул пък сега говориш нали каза ,че на първия тук ако си втори даваш оставка сега пък се гласиш за втори тур недей така дее!

316

АЬЯАОЯА

преди 7 години

ГЕРБ Е МАФИЯ!!!

315

Дядо Йоцо

преди 7 години

Осстанаха ти само ДЕСЕТ ДНИ, Бойко. А после?

314

Пижо

преди 7 години

Е нали каза Бойко че ако загубиш на първия тук даваш оставка какъв втори тур бе човекГенерала бие на първия тур с 7% ако не го знаеш айде чао че си имама работа

313

Анонимен

преди 7 години

В този сайт определено коментарите са по интересни от самите статии.Като прочетох споровете по долу и се сетих за една случка от казармата.През 1982 година имаше голямо военно учение-Щит 82.Един от наборите ми обслужваше кухнята в която се хранеха към 50 офицери.И понеже бе закъсал за пари взел 4 мешки и за 2 седмици като върнал към 1500 бутилки от алкохол изкарал 100 лева!Тогава имаше пунктове в които се приемаха празни стъклени бутилки срещу заплащане.

312

интересно

преди 7 години

И аз имам такова преживяване като 2233.Кандидатствах ,но не във военно училище ,имаше изпит по математика и изкарах 5,75.От този изпит бях втори по успех.Но впоследствие местата бяха заети от кандидати деца на партизани,ятаци,политзатворници и други,които по закон тогава имаха предимство.Така,че и мен не ме приеха.

311

до 2233

преди 7 години

Само вие с пагоните сте умни.Останалите хора са *** според вас.Но кой знае защо народът друго говори.А обикновено народът е прав!

310

Анонимен

преди 7 години

Май нещо на заплахи и изнудване ми прилича. Да търси, на втори тур, подкрепа неполучен на първия?

309

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗасилваш се надясно бясно, и се озоваваш неспасяемо вляво. Точка.

308

Анонимен

преди 7 години

Лявото , това политиците да взимат от работливите и да дават на мързеливата част от гражданите едни пари, да не дават детски на осигурени, а на неусигурени.. Това е ляво, Борисов, и никога не е било прогресивно. Води на зле! Пример Франция.

307

анонимен

преди 7 години

след позора с оон да започнем промяната като изберем ген радевза президент

306

Смях

преди 7 години

Значи от споровете описани по долу разбрах,че новозавършилите лейтенанти може и да са некомпетентни,обаче като пият 15 години в някое поделение и набиват крак пред началството от тях излизат страшно кадърни полковници и генерали!Е,тоя виц вярно е за Гинес!Е,това ако бе жив Луй дьо Фюнес щеше да го изиграе ,та да се посмеем от сърце!А който не знае за Матиас Руст да прочете-историята е много поучителна!

305

339-ти до 354

преди 7 години

Между това да вярвам на очите си ,Айнщайн или на теб предпочитам да вярвам на Айнщайн и очите си.по случайност Радев ми е набор и се сещам кои от съучениците ми станаха военни-мързеливите дето бутаха с тройки по милост и роднините им бяха все партийни деятели заплашващи учителите да не им пишат двойки.Доколко асове бяха военните показа Матиас Руст който най елегантно си паркира самолета на Червеният площад в Москва!Това е защото страшни "умове"са били пилотите ни и наши и руски!

304

Магдалена

преди 7 години

За съжаление тези избори ще бъдат изборите с най-ниско участие! Защото няма КАДЪРНИ политици. Няма нови личности за които да гласува човек. Няма неопетнени и необвързани и хора с чисто минало. По голямата част от хората около 70-75% няма да гласуват. Затова едни избори трябва да ги обявят за легитимни само ако избирателната активност е над 55% в противен случай- НЕВАЛИДНИ.

303

Анонимен

преди 7 години

няма ли да пуснете нова статия? Алоооо! тази стои от три дена!

302

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

НЯМА КАК ЕДНА БАБА С ВИД НА ТРАВЕСТИТ ОТ ЦЕНТРАЛНА ГАРА ДА СПЕЧЕЛИ СИМПАТИЯТА НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН. БЕЗ КОМЕНТАР.