6

Георги

преди 7 години

Ми не е. Пробвай да ги наречеш официално банда и ще те осъдят. Както и Фолксваген между другото. Това са юридически лица и няма как да ги вместиш в понятието банда.

5

Кирил Софийски

преди 7 години

Е, браво ! Че те 98% от "бизнесмените " в България укриват продажби ! Никои не плаща данък печалба ! И най-големите фирми декларират или смешни обороти и печалби или са все на загуба ! Само ,че не е ли странно ,че НАПА хваща чат пат някоя и друга жертва! Останалите си живуркат спокоино! Някои ще познае ли защо ?!?!

4

Някой

преди 7 години

До Анонимен"По тази логика Теленор(която бе глобена 5 млн) е банда?" - Ми не е ли...? Как се нарича група хора които обединени със съвместни усилия лъжат с цел самообогатяване? Това е официалното заключение на комисията - Не е мое голословно твърдение.

3

Анонимен

преди 7 години

Няма такива журналсти! Как пък пресметнаха ДДС-то при положение, че липсвали счетоводни документи? И как ги наричат банда и престъпна група без да са осъдени. И как има дължимо ДДС без да има фирма регистрирана по ДДС. И ако фирмата укрива данъци, как бат Пешо нощния пазач е участник в банда и престъпна група? Ако няма фирма/фирми, за какво ДДС говорим? По тази логика Теленор(която бе глобена 5 млн) е банда?

2

Анонимен

преди 7 години

Абе алфа бнт2и бнт хд де са бре оптиспринт

1

Анонимен

преди 7 години

Аве лукоил укрива милиарди вече 16 години *** полицайте нищо не праят!