12

Анонимен

преди 7 години

А сега защо пак да не е вдъхновение? Вдъхновение за всички с наднормено тегло, че и те могат да отслабнат?! Ама май е по-лесно само да се плюска по цял ден и да се лае срещу всяка, която не иска да е прасе като тях.... изисква се много сила, кураж и воля, за да постигнеш това, което тази жена е постигнала... но пак казвам, най-лесно е да се лежи по цял ден и да се яде.

11

amy

преди 7 години

Затлъстяването е опасно и не трябва да се рекламира, а да се ограничава и даже санкционира! Същото важи и за подтикването към поднормено, застрашаващо здравето тегло. (Това го казвам аз, жена с 3-4 наднормени килца. Тежат ми и е кофти!)

10

ff

преди 7 години

10, ангелите на Виктория са прекалено кльощави. Но и така са приятни за окото :)

9

Анонимен

преди 7 години

Не е нужно да си анорексич1но слаб, за да си модел, анорексични са обикновено манекенките. Ако не вярвате вижте например моделите на Vikroia's Secret - страхотни мадами, стегнати, добре оформени, личи си, че тренират, а не са скелести закачалки за дрехи. Така че тия дето я заплащват и лобират против моделите, които не са 200 кила, да хванат да отслабнат заради здравето си, а не да гледат в чуждата чинийка!

8

Анонимен

преди 7 години

Дебеланите са злобнички, защото знаят, че нямат воля да отслабнат. А пък им е и вкусно..Красиво е когато е здравословно. Ама модели, които като седнат не могат да станат без помощ... мерси.

7

Анонимен

преди 7 години

Приличала е на туркиня, а сега прилича на човек

6

Анонимен

преди 7 години

Хранителната Индустрия загубила поредното рекламно лице, естественно, че ще е я заплашват.

5

Изпънат

преди 7 години

Сега вече си е за яко лашкане.

4

Анонимен

преди 7 години

Вдъхновяват не е точна дума а по-скоро успокояват. Задните части на J Lo успокояват всички дебело..зи дами, но те никога няма да бъдат J Lo, а само едни дебело..зи женици. Нали знаете вица за Beyonce дето изпяна "Single ladies" и се прибрала при Jay Zq, като оставила всички гглупачки да се въртят в кръг

3

Анонимен

преди 7 години

След отслабването е станала много хубава жена.

2

Men

преди 7 години

Депресирани прасета завиждат на жената, че е намерила сили да свали излишните 110 килограма сланина.

1

Анонимен

преди 7 години

А на феновете да им е хрумвало, че може да го е направила за да спаси живота си? И аз нямам нищо против по-пълните хора, но когато килограмите са толкова много, че положението е отслабваш или умираш, е тогава е нормално човек да вземе спешни мерки и да се погрижи за живота и здравето си.Въпросът не е само във външния вид, а в това, че хората с много килограми са заплашени от сериозни заболявания.Щом е отслабнала с 110 кг означава, че е била поне 170-180, което крие сериозен риск.