26

Американ

преди 7 години

Какви са тези глупости, другарю професоре? Като го няма квадратчето за обозначавене на негативен избор, пускането на невалидна бюлетина изпълнява същата функция, нали така? Или се надяваш, че като го няма квадратчето, поради простития много хора ще направят валиден избор от зор-заман?

25

не разбрах

преди 7 години

Добре ,ако все пак 60% от гласувалите гласуват"не подкрепям никого",кой ще е избраният?

24

размисъл

преди 7 години

Трябва малко да четеш, защото сега едно квадратче клати държавата", категоричен бе той.Я гледай ти от какво се плашели управниците!!!! ами то от години по малко от половината хора ходят да гласуват.И досега избраните са избрани с малцинството гласуващи.Значи всички досегашни избори са невалидни.

23

Dress

преди 7 години

Praznoto kvadratche e palno s vtoria mandat na Plevneliev.

22

Анонимен

преди 7 години

С помощта на костинбродските бюлетини броени от професор МишоК, какъв ли ще е резултата от изборите?

21

Анонимен

преди 7 години

КОСТИНБРОДСКАТА ПЕЧАТНИЦА ОТДАВНА РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ.ЗА УЛЕСНЕНИЕ БЮЛЕТИНИТЕ СА ГОТОВО ПОПЪЛНЕНИ С ПРАВИЛНОТО КВАДРАТЧЕ.

20

Анонимен

преди 7 години

ТОВА КВАДРАТЧЕ Е СЪМНИТЕЛНО, ЗАТОВА АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ С КРЪСТ НА ЦЯЛАТА БЮЛЕТИНА

19

Анонимен

преди 7 години

Депутатите не направиха квадратчето от лошотия, а от неграмотност. Трябва малко да четеш, защото сега едно квадратче клати държавата", категоричен бе той.(Михаил Константинов)Най-после един човек каза истината. 1.Знаем КОЙ предложи квадратчето. 2 Знаем КОЙ гласува за него. 3.Е, знаем, че това са депутатите от управляващата коалиция. 4. Михаил Константинов ясно казва ,че са неграмотни.

18

Анонимен

преди 7 години

Не съм казвал,че е независим,а че трябва да е независим,като стане президент.Само така може БСП и ПФ да работят заедно за България.

17

до 18

преди 7 години

Ти и за друг да гласуваш, пак го присвояват...

16

Анонимен

преди 7 години

Не гласувайте с "не подкрепям..."!Така гласувате 3а герб!Те ще си присвоят вашите гласове!

15

Анонимен

преди 7 години

до 17: "Искам да съм Циг***HиH в България!"Нямаш проблем...само си сменяш името от "Някой" на "Никой" !

14

Анонимен

преди 7 години

Eдна трета от Българският народ може и да липсва , но по-важно е да снабдим с Дебитни карти участниците в Бежанския поток .

13

Анонимен

преди 7 години

Щом квадратчето не може да отиде на балотаж и да стане президент, по добре е да се гласува за Пищова. Хем реален кандидат, хем протестен вот.

12

Анонимен

преди 7 години

никой ли не му е ясно, че щом се стига до балотаж това е един вид липса на ясна подкрепа за някой кандидат. балотажа е вид насилствено преминаване на 50%+1 гласа. и в крайна сметка имаме президент избран насила без реална 50%+1 гласа обществена подкрепа

11

Анонимен

преди 7 години

- Не е важно колко ще гласуват!!!- Важно е кой ще "брои" гласовете!!!

10

DiesIrae

преди 7 години

И никой не те иска. ТОЧКА. Какво е това професия депутат цял живот. 2 лева не е заработил само на държавната хранилка. Ето. Какво толкова има да се умува, да се взимат 1000 заплати от депутати, министри, юристи, комисии и куп други за измислянето не нещо толкова просто. Идеята "Не подкрепям никого" е да покаже колко отвратени са ВСИЧКИ от тази сбирщина наречена политици. 23 кандидат двойки и един читав няма ЕДИН. Всичките са под всякаква критика.

9

Анонимен

преди 7 години

Професор: Има Квадратче, има проблем, няма Квадратче, няма една трета от българския народ !

8

DiesIrae

преди 7 години

Какво толкова сложно има?Ако 50% са гласували с "Не подкрепям никого" изборите се касират, излъчват се нови кандидати, а сегашните нямат право повече да се кандидатират каквито и да е избори! И готово. Точно и ясно дефинирано, без никакви оставени вратички. Щом никой не ги иска няма какво да се кандидатират повече. Същото важи за всички избори. Да вкарат и римското правило. Всеки има право да се кандидатира 2 пъти. Ако са те избрали ОК направил си каквото можеш, ако не значи не ставаш за нищо.

7

сминдух енд чесън

преди 7 години

Според мен нашите политикани просто не знаят какво е клатене.Скоро ще разберат.