15

Десислава Апостолова

преди 7 години

Бояна, това, че Военния клуб е зала, която се наема ми е пределно ясно, наема преди няколко години беше 500лв., така, че не бих го нарекла с минимални средства, за това, което се предлага. Това, че аз съм закупила билет от Грабо за 5лв., не означава, че ще съм в условия като изба, имаше достатъчно хора, които са закупили билети на редовна цена. За мен това е неприемливо и е част от облика на Столица на културата 2019...за съжаление.

14

Злобарски сайт

преди 7 години

Това беше до тук с четенето на този,сайт не съм от Пловдив,но това е смешно и жалко да плюеш по който и да е град в собствената си държава!!!!!

13

Анонимен

преди 7 години

До До Пловдивчанин"Плюенето основно не е от софиянци,а от разни аграри докопали се до панелна квартира и станали столичани!"Точно така, дошли например от Пловдив и др. села и паланки :)Майна искаш ли кърпичка :)

12

До Пловдивчанин

преди 7 години

Не им се сърди на дребнавата злоба.Плюенето основно не е от софиянци,а от разни аграри докопали се до панелна квартира и станали столичани!

11

преди 7 години

До ПловдивчанинМайна тя снимката говори сама за себе си. Не е необходимо някой да е злобен.

10

Бояна

преди 7 години

Явно Десислава никога не е ходила на театър ...та да обясня...Военния клуб е зала, която се наема. Т.е. въпросната неизвестна трупа е спретнала халтура и иска с минимални средства да вземе още някой лев субсидия.В Пловдив има доста по-хубави зали, но те разбира се струват пари.Не знам Десислава за какво намеква, но да лепваш етикет на един град, за зала, при положение, че си купил билет за 5 лева от GRABO не е коректно.Пловдив и Пловдичани не могат да носят отговорност за всички,- нямам мя

9

Бе

преди 7 години

то и София ще е столица на спорта,но да и имам и спорта и залите и федерациите и масовия и детския спорт и БФС-то!

8

Пловдивчанин

преди 7 години

Всички софийски сайтове не спират да бълват змии и гущери по всякакъв измислен повод , само и само да охулят Пловдив. че не ставал за столица на културата - разбирай:трябваше пак да е София.И Вежди Рашидов пее във вашия хор, негова е култовата реплика, че "Пловдив е селска вечеринка".Злобни сте, смешни сте!

7

Анонимен

преди 7 години

До Kристиян МариновHello Plovdiv, hello Africa :) No comment :)

6

Анонимен

преди 7 години

Интересно м и е един музикален канал ВОХ що за пиратски канал е вървят три песни след това звука го няма оптиспринт това що е

5

Бобайко

преди 7 години

Dnes.bg - Пошла тенденциозност облечена в жалък опит за евтина и лицемерна сензация.

4

до 3

преди 7 години

Чак пък медия

3

Анонимен

преди 7 години

Тези снимки показват всичко! Браво! Много изчерпателно.

2

Kристиян Маринов

преди 7 години

С тази статия окончателно доказахте, че сте една подкупна медия.

1

ХА ХА ХА

преди 7 години

Днec."бг" в действие