38

Анонимен

преди 7 години

Анаболните манияци и психари са обикновенно в форума и плюят по всички пушачи (в статиите са цигарите) и им обясняват колко било вредно пушенето и как сме им били повреждали децата. Толкова им е мозъка.

37

Димитров

преди 7 години

Глупости на търкалета, едните ти китайски анаболи са по 500лв нагоре за цикъл на месец, хубавите и западни над 1000лв за месец. Тука момчетата нямат пари за ядене.

36

Анонимен

преди 7 години

За бедните стероиди, за по-заможните пептидни хормони. Който си е бездарен каквото и да ползва пак ще си е такъв. Пазарна икономика - идва някой и иска бърз резултат и веднага се появява ниша за запълване. Просто се комерсиализираха нещата и резултата е налице. От социализъм скочихме на див капитализъм. Вече няма ценностна система. Дори и институциите се зъбят само на нормални хора или правят нещо след обществен натиск.

35

Анонимен

преди 7 години

Ествествено, че трябва стерилитет. Не може само кучетата и котките да се стерилизират. Нехуманно е. И човеците трябва!

34

Анонимен

преди 7 години

О времена О нрави е казал един римски оратор.До преди 20-тина години на нас ни дава в столовите,било казарма било на бригада Бром.И пак не помагаше срещу куродървица.Сега какво стана с тези така наречени мъже.Слагат си татуировки,пускат си плитки,бръснат си тялото,халки ,пиърсинг,анаболи и ред буклуци които на наше време само педитата си правеха.Някой иска да скопи мъжкия род и го прави мнго добре.

33

Анонимен

преди 7 години

Хахаха завистливи дебели чичациии

32

nz

преди 7 години

До Бургазлия.Хахаха това е една добра гледна точка :)

31

Бургазлия.

преди 7 години

Стерилитетът на Анаболните батки е най-доброто, което може да се случи на обществото. Синът ми учи с лапето на един такъв... То е като маймунче това дете. Усвоило е каруцарското псуване и как да краде храна преди да научи азбуката. Баща му псува на майка по родителски срещи - страхотна картинка.

30

Анонимен

преди 7 години

Вместо да говорят общи приказки, къде е конкретното обяснение, кои "анаболи" и "хранителни добавки"? Реално месото и изварата са "анаболи", а витамините на таблетки, водораслите и куп растения на прах "хранителни добавки".

29

Бау

преди 7 години

Е мама и тати къде са? Като видят, че рожбата заприличва на батка и мирише лошо (анаболен ефект) трябва да вземат мерки.. Ама не .. ще се жалваме, че държавата не се грижи..

28

nz

преди 7 години

Вярно е за съжаление.Младото поколение иска всичко тук и сега.Но това е ,което виждат като влезнат за първи път в залата-група назобани батки.Кой да им каже ,че има и други методи на трениране и да им покаже кое е правилно и кое не?

27

Фитнес конструктор

преди 7 години

От десетина години се занимавам активно с фитнес. Анаболи не съм взимал, само хранителни добавки за възстановяване. Имам информация, че част от фитнес инструктори в България са имено тези, които разпространяват анаболите. Както е известно на всички, когато има търсене има и предлагане. Ако се интересувате какво става с тялото ви гледайте филма - Bigger Stronger Faster. Любимия девиз на културистите : Зобче, зобче защо прецака моето черно дробче ?

26

dsafhsdf

преди 7 години

Образовайте ги малко, за да не бъдат ***.

25

Анонимен

преди 7 години

Децата ви са бавноразвиващи, бъдещето на България. хахаха

24

Георги

преди 7 години

Едно време имах 10тина познати които взимаха анаболи - като деца бяха много мускулести. Заедно ходихме на фитнес, те изглеждаха като културисти а аз просто добре сложен и стегнат. Обаче всички които взимаха анаболи останаха ниски като тапашонки. колкото бяха високи тогава - толкова си останаха. Единия стана космат като маимуна. Сега сме напо 30 и няколко години. Аз още съм си добре сложен, а от коравите който спря да тренира си остана дребен и слаб. Така че сами си преценяйте каква е ползата

23

от статията

преди 7 години

"По принцип е трудно на тази възраст децата да бъдат наблюдавани от родителите си."Сериозно?! Ако детето ти е тежало 20 кила с мокри дрехи, а на следващия ден изглежда като Хълк не знам какъв родител трябва да си, че да не видиш разликата и да не вземеш мерки.

22

Анонимен

преди 7 години

Зобенето си е чисто зомбене

21

Любо

преди 7 години

Хахахаххаха абе тия двамата където жените на " анаболните " кръшкат с тях , май си говорят наизуст...Абе льольовци , жените не кръшкат с чичаци с шкембета дето на 5тата минута са се препотили и не могат да деянат , а с добре изглеждащи мъже...Така че ако ти си шкембелия , не се чуди защо жена ти ходи често на фитнес и закъснява след работа....Поканили са я на ракия и салата

20

луцифер

преди 7 години

скелетосополна новина

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "яжте си шопската.."Браво, младеж! Хич не ме засяга тая тема, щото хем съм жена и не блъскам добавки, хем нямам деца още да ги мисля, *** реших да те похваля - тва хем да си глупав, хем да си неграмотен, и пак да намериш отнякъде хъс да напсуваш всичкото хора, дето за тебе се притесняват - ей за тва требе награда !