68

Anonimen

преди 7 години

Balgaria vanka ot evropeiskiqt saiuz.niskame tapiq evropeiskiqt saiuz.da pravim e parishta xorata da umirat ot glad i nigeriq bezrabotica.i nekvi pojarnikari mafioti karteli na gorivata na mobilnite operator i na mlqkoto.na barzite grediti.van ot evropeiskiqtt saiuz i bez nego she se i pravim sviknalisme s mizeriqta.bez nego she se po dobre.van na boika ot parlamenta na etakiva mafioti alchni.nagli debeli mazni tlasti politici .pojarnikari.vanka.

67

333a

преди 7 години

Всичко е ТЕАТЪР,тъмно червена мъгла, за да се прикрият и влачат далаверите КТБ,Белене и много други.

66

Анонимен

преди 7 години

Bravo na smelite balgari marsch v turzia migrsnti apa6i strajari tur4ulja agenti ne v bg

65

Анонимен

преди 7 години

3-4 трола, дето се кълнат само в Русия( заради рублите), сега тук се правят на големи патриоти. Гнус! Все едно Азис да се прави на жена.

64

Циник

преди 7 години

...и още - точно бъдейки Европеец не желая сутрин да ме събужда воя на мюезини, и да обикалят типове около мен - със шериата в ръка!!! Заради такива като теб - Европа се превръща в клоаката на света!

63

Циник

преди 7 години

Каква връзка има това с интеграцията? Не разбрах! Колкото колониалните държави са интегрирали - 10 000 000 убити в Белгийско Конго! Още по добре са интегрирани американските индианци 30 000 000 убити! Или потурчването у нас! Не ме учи на история! Такива толерасти като теб - са се осъзнавали с ибрик в ръка , да подмиват *** на султана! Не се интегрира това що (не желае) и не може!Пример - турските гета в ГерманияИ арабските във Франция!Компренде?

62

Анонимен

преди 7 години

До *** до Що фучитеА не са ли се интегрирали ,направи справка колко от римските императори не са били с римски(латински ) произход .Бъди европеец ,а не див балкански субект

61

Циник до Що фучите

преди 7 години

Колкото варварите са се интегрирали в Римската империя толкова(или много по-малко) ще се интегрират - последствията?Римската империя е имала канализация и хигиена, болници, лекари - стотици години по-късно дамите във Френския кралски двор носели капани за бълхи, изхвърляли нощните си гърнета през прозореца на улицата, и най-честото лечение било пускане на кръв! РЕГРЕС се казва, ако още не си разбрал

60

Обективен

преди 7 години

Призовавам всички българи на всенародно въстание в деня на изборите! Комунистическите престъпници взеха с кръв властта през 1944 г., явно с кръв и ще я дадат.Да живее България!

59

Анонимен

преди 7 години

Не гласувайте с "не подкрепямникого"!Така гласувате 3а герб!Те ще си присвоят вашите гласове!

58

Що фучите,

преди 7 години

Да живее братството между народите ,Да живее Европейския съюз ,Да живее госпожа Меркел ,долу псевдонационализма ,долу псевдопатриотизма .

57

Гост

преди 7 години

"Според разкази на познати очевидци" - важно е в момента да се създава хаос в държавата, защото идват избори. Я, варненци да кажат колко емигранти има там в момента. "По разкази на познати очевидци" - няма.

56

Родолюбец

преди 7 години

До обединените партиотиИ къде го тоя другар Каракочанов, къде са Далавери Балевски и Болен? Крият се като мишоци, крепят Бойко *** на власт напук на всичките предателства който извърши към народа. А сега чакат с потни ръчички да броят бюлетините на зомбитата, за да продължат и след това да крепят ГРОБ на власт.Отново питам - кога ще се събудите от летаргичния си 72 годишен сън? Кога ще проумеете, че изборите се фалшифицират и догроб ще ви управляват марионетки на юдео-масоните???

55

Що фучите,

преди 7 години

Тия емигранти независимо от етноса и религията ,нима не са хора ? И без това намаляваме като народ .Трябва да им отделим един окръг (цял) и да ги заселим там ,да им осигурим работа и здравеопазване ,образование и социални помощи.Те могат да се интегрират в България прекрасно ,зависи от нас как ще ги приемем

54

Унгареца

преди 7 години

До Герасим Има достатъчно "добри практики", които да служат за пример. Само две от тях: За колко време построи Виктор Орбан оградата на границата със Сърбия? А да не говорим за колко ЧАСА бе построена бетонната стена между Източен и Западен Берлин?

53

Унгареца

преди 7 години

Има достатъчно "добри практики", които да служат за пример. Само две от тях: За колко време построи Виктор Орбан оградата на границата със Сърбия? А да не говорим за колко ЧАСА бе построена бетонната стена между Източен и Западен Берлин?

52

Циник

преди 7 години

Такрая ще стане като в Германия - самолети, и влакове пълни със "стресирани" бежанци ( изнасилвачи, крадци, и бомбаджии ) ще кацат , и ще бъдат разпределяни по общини ( за сметка на данъкоплатеца - български или европейски ) И даже войната да приключи те ще останат завинаги - да се множат , и просперират!

51

алекс2

преди 7 години

Преди малко слушах по БНР как журналята се застъпват за мигрантите и бързът бързат да пуснат музика ! Нека пускат то и Титаник е потънал с музика на борда !!!

50

Обединени Патриоти

преди 7 години

Влезте в сайта на НФСБ и чуйте и вижте изказванията на Каракачанов, той е българският ОРБАН. Дано да бъде избран за президент. Крайно време беше НФСБ, АТАКА и ВМРО да се обединят.Борисов сервилно изпълнява всички искания на Брюксел, за мен той е един безгръбначен политик.

49

Циник до 66

преди 7 години

Мда....много е близко до ума! Тези роми в Пазарджик не са единствени. Мюсолманите у нас "се радват на бюлюците едноверци" ...!!!!700 000 сериозно ще наклонят везните - българските граждани християни ще останат "етническото малцинство" Логично!