20

Анонимен

преди 7 години

Забавно е как българската медия може само да повтаря като папагал, или просто пишат каквото им се каже. Няма нито една едничка позитивна новина за Тръмп в днес.бг. Дори повтарят, че е загубил втория дебат!Гафовете на Тръмп се гледат под микроскоп, но нито думичка за това какво е направила Хилари, подчинените й в кампанията, и демократическата партия.Нито дума за Подеста, нито дума за разкритията на Джеймс О`Кийф. Всякаква илюзия за обективна преса или обективни избори в САЩ беше разбита.

19

Анонимен

преди 7 години

***!

18

Анонимен

преди 7 години

Смеха е много полезен ,ето къде е силата на този клоун.

17

Анонимен

преди 7 години

Няма особено значение кой ще бъде американски президент Хилари или Тръмп. Крайният резултат ще бъде един и същ. И двамата ще правят това което е нужно в момента за Америка. Единствената разлика е че Тръмп е крайно неориентиран и ще му трябва 3 години за да постигне това което Клинтън ще постигне за 1 година.

16

ф 15

преди 7 години

За съжаление Дем.партия на САЩ изпълни тази задача на Путин перфектно .Омаскарявайки всеки президент от Републиканската партия от Никсън насам тя успя да превърне образа на САЩ именно в отрицателен .След 40 г пропаганда те успяха. Така е .И въпреки всички Тръмп ще победи ,защото Америка е все пак на добрите хора .

15

Анонимен

преди 7 години

Тръмп, приготви ли 10000 стари гуми за опушване на Белия дом при инагурацията на Хилари?

14

Striker

преди 7 години

Нещата си идват на мястото. Тръмп(ет) шоу си заминава. А е време канчето на хипофизното джудже от Кремлин да бъде набито от жена:)

13

Анонимен

преди 7 години

До ф 15Абе вие не разбирате ли че на Путин му е все тая кой ще спечели в Америка Хилари или Тръмп. За него е важно да разбие мечтата за американска демокрация чрез саботиране на доверието към американската изборна система, както сред американците така и по света. Целта му е да постигне бай ганьовото символ верую "всички са маскaри". Аз Путин може да съм мaскара ама и вие сте същите мaскари.

12

Анонимен

преди 7 години

"Ще наизлязат всички хипари ,хомота и *** и ще почнат да му викат ,че е нацист и така 8 г ще кибичат"Само хипарите. Тръмп е от малкото републиканци, които нямат нищо против гейовете, за разлика от вицето му, а на чернокожите им каза, че на Обамите и другите демократи така или иначе никога не им е пукало за тях.

11

ф

преди 7 години

20 % от ДСБ били за Евразийския съюз според алфа рисърч . Това е 1/5 .Значи тези *** пускат всякакви клевети срещу Тръмп и изкарват истинския патриот на Америка човек на Путин .Хора на Путин за Караджов,Костов и разни Атанасовци .Повече даже опт Атака.Затова и Методи Андреев ги намрази и отиде в ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 7 години

Ей, русофоби не се е.б.авайте с Путин и неговия доверен човек Тръмп, защото Путин ще въведе визи за български граждани желаещи да посятет българското черноморско кройбрежие. Внимавайте в картинката и си опичайте акъла ей.

9

ф 15

преди 7 години

Майдани ще му правят като спечели .Ще наизлязат всички хипари ,хомота и *** и ще почнат да му викат ,че е нацист и така 8 г ще кибичат .Дотогава Тръмп ще разчиства авгиевите обори на арабина Обама в Близкия изток и то по най -чистия и ефективен начин - отгоре .

8

АЗ СЪМ ЗА ТРЪМП

преди 7 години

Не че ме интересува кого ще изберат в САЩ, ама тая вещица е опасна за целия свят

7

4

преди 7 години

Какъв папагал бе ,Тръмп е независим човек с мнение за нещата.

6

АМЕРИКАНСКО ЛАЙ...О

преди 7 години

особено, ако е гарнирано с помощи от СОРОС е много привлекателно.

5

Анонимен

преди 7 години

Прав е защото е папагал на Путин нали? Аман от вас, русофилска сгган!

4

ГОЛЯМ СМЯХ

преди 7 години

Една от уж задиряните преди 35 години в някакъв самолет, седейки до ТРЪМП, се оказа, според англичанина , който седял на задната седалка - ЛЪЖКИНЯ. Това е заявил под клетва в САЩ и публично по телевизията. Още от качването си "ощипаната" фиксирала милиардера и през цялото време флиртувала и явно го сваляла

3

3

преди 7 години

Абе много почитатели на Ленин откривам и все уж сред т нар десница .Полезни *** ,майдани ............Хайде стига сте се правили на важни .Тръмп е прав за всичко ,затова простаците с някакво самочувствие го мразят.

2

ВЕЩИЦАТА КЛИНТЪН

преди 7 години

явно е по вкуса на много американци. Хак им е. ТИКВАТА явно е дал команда на нашите "независими" медии да плюят по тръмп в надежда, ако ТЯ спечели да го остави НЕГО начело на КОЛОНИЯТА

1

Анонимен

преди 7 години

Не ги е срам, да освиркват човека който ще прави Майдан в САЩ и ще пали стари гуми пред Белия дом в знак на протест срещу фаршифициране на президентските избори в Америка. Путин тамън намери полезния *** който да му свърши работа, а те ще го освиркват. Това може много да ядоса Путин и да започне да свири казачок по клавиатурата на ръждясалото адрено куфарче. Така ще изпробва и американската ПРО, лошото е че накрая полезния *** може да отърве кожата а Путин да отиде на среща със Сталин.