10

Алфонсо

преди 7 години

Предлага се и създаване на "мобилни аптеки". Това да не са аптеки на колела? Върху тях ще пише " Здраве за всеки от Мобил аптеките на Москов и Бойко".

9

Анонимен

преди 7 години

Абе в Банско по време на сезона няма денонощна аптека.Кмета Икономов знае само да вдига данаци и да краде ,а за местните и туристите не му дреме .

8

Анонимен

преди 7 години

"Няма да се изисква на следващия адрес да работят магистър-фармацевти на пълен работен ден" тоест идва някой със сгрешена рецепта от доктора и понеже няма фармацевт, лелката която до вчера е работила в бакалията, а от днес в Аптека изобщо не разбира че лекарството е със сгрешена дозировка и дава на родителя тройната доза антибиотик за детенцето. МАШАЛА!

7

Анонимен

преди 7 години

Ако във Франция някой министър се пробва принудително да въведе нощен труд, нали знаете през къде ще му изкарат идеята синдикатите? Тренчев и колегата му обаче са на държавна хранилка и мълчат ли мълчат...

6

ЗзЗ

преди 7 години

До Фронтокато са им създали условия, ти защо не учиш за кандидат студентски, не влезеш в университет, не учиш 5 години, не се дипломираш като фармацефт, не теглиш 70 000 (за София х3) лева кредит и не си направиш една аптека и не забогатяваш на воля?

5

Анонимен

преди 7 години

Тоест, ще ги принуди или да работят на загуба, или да вдигнат цените. Гениално.

4

Фронто

преди 7 години

За да няма недоразумение _ категорично съм ЗА пазарна икономика! Но ! Първо да изясним що е капитализъм. За да получиш-даваш_това е капитализъм! Какво получават аптекарите? Лекарствата и бензина са с най_висока норма на печалба!/25%/Държавата и обществото им е създало условия да богатеят най! Какво връщат! И тук няма комунизъм или сиромахомилство _ условията са такива_това вземаш,толкова даваш! Ако не му харесва семки да продава.

3

Анонимен

преди 7 години

Това е най голямата простотия в демократична България.

2

Анонимен

преди 7 години

Боже, колко глупост има по този свят. Вярно, ме министърчето се опитва да кохира Турция, явно му е най-близка по душа след историята с ваксините, но нито имат най-хубавото здравеопазване, нито е най-достъпното или пък ефективно. А да не забпавяме, че там си е и диктатура и могат да наложат разни правила. Г-да народни представители, моря ви, да сте разумни и да приемате всяка "идея" на този луд.

1

некой

преди 7 години

Министъро можеше да възложи тази работа и на Цар Киро (Мента Стоянова ще ги свърже ако до сега не са имали контакти). Та "Цар" Киро - може да му организира тотално 24 часово снабдяване навсякъде от 'дипломирани' фармацефти. Гаранция!