10

Анонимен

преди 7 години

НЕГОВОТО СТАДО ОТ ВРЕДИТЕЛИ Е? ТОЙ ПОДЛЕЖИЛИ НА ЗАЩИТА.

9

и кво

преди 7 години

Мислеше, че ще унищожи дивите животни, които счита за вредители, а то може да унищожи и собственото си стадо. Всичко се връща!

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПлъховете, ***, амебите, *** и други подобни си имат организация отдавна. Казва се Народно Събрание и е пълно с изброените неща. Там има и голямо био разнообразие, пример : Премиер - амеба, президент - плъх, министри - *** и т.н.

7

Факт

преди 7 години

Такива отровители трябва да лежат дълго време в панделата.

6

Бо

преди 7 години

Бай *** животновъда явно не разчита на институциите, ами сам си решава проблема. Къде добре, къде зле - ама сам се оправя, на кой да разчита?

5

Тук

преди 7 години

много неща не се връзват!

4

Анонимен

преди 7 години

До "браво на човека"Като напишеш "инжексии", не знам как искаш някой да те взима за нормален.

3

браво на човека

преди 7 години

Като държавата не си гледа работата да защити фермерите които с робски труд преживяват и накрая или мечка ще те нападне, или вълк или глудница ветеренари със със същите отровни инжексии умъртвяват добитъка на хората защото може би са болни от някоя измислена болест...

2

Анонимен

преди 7 години

Поставянето на отровни примамки не е ли незаконно? Има резон в думите еколозите този път, даже за оборската тор има наредба как и при какви обстоятелства да се внася в почвата, а за разхвърляни умишлено токсини едва ли ще е по-различно. Уважително е да защитиш хляба и бизнеса си, но не е това начинът.

1

Иван Пешев

преди 7 години

Ами като го знаете кой почнете да му трепете овцете в потайна доба както той прави. Да видим дали ще излезе на глава с вас, нали сте повече и по-силни.