11

На 14

преди 7 години

Абе ей ***, замисли се защо в други държави този тип "измами" не процъфтява за разлика от в България? Точно защото всеки пенсионер си получава заплатата на дебитна карта и няма какво да "мята" през прозореца! В Германия например децата натирват възрастните си родители да се оправят сами, но родителите им нямат очи за нищо точно защото и те на времето са ги натирили сами като са станали пълнолетни. За това всеки си живее живота прекрасно защото не чака на другия да го оправял с пари!

10

Анонимен

преди 7 години

На 7, 8, 9, 10 и 11 да дочакат всичко, което пожелават на пенсионерите.БОГ е мълчалив, но винаги е СПРАВЕДЛИВ.

9

BURZUM

преди 7 години

Важното е че на младини са били енциклопедисти....българите ,народът на енциклопедистите....

8

Анонимен

преди 7 години

За да не се случват повече такива тъпотии - изключете стационарните телефони на дъртите. Веднага! Мобилни телефони на ваучери! Всички дъртаци имат заделени пари КЕШ в домовете си за УМИРАЧКА. Вкарвайте ги в банка им забранете да държат такива суми в къщите си. Това трябва да го направят децата им, защото за внучето пари за сладолед няма - ама за измамниците се хвърлят хиледарките и златата през балкона!

7

№3

преди 7 години

До До 2 И да му изсъхнат ръцете това няма да промени факта, че пенсионерите имат пари, но се оплакват, че умират от глад.Аз лично познавам старци, които ако ги видиш живи ще ги ожалиш, но имат пари, за които млад човек може само да мечтае.Пенсията я държат под дюшека и чакат на децата си да ги хранят понеже пенсията до никъде не стигала.Такива житомамци като днешните старци няма никъде по света.Те и за това си го получават.Има възмездие за греховете им и се вижда всеки ден.

6

Анонимен

преди 7 години

после *** вярвай, че пенсионерите нямат пари за хлябама за мятане през балкона имат хилядарки и злато колкото искаш

5

До 5

преди 7 години

Как да си я свършат като са на процент от кражбите?От вълците ни пазят хиени.

4

Анонимен

преди 7 години

Проблемът не е във възрастните хора,в някои отношения те са като малки деца-доверчиви и лесни за манипулация.Проблемът е във властите,че не желаят да си свършат работата и шепа "шведи" тарикати ги карат да изглеждат глупаво.От 60 хил. полицаи и не знам колко хиляди данъчни,засега не се намери един ,който да им се противопостави,а шведите живеят в къщи за 1 млн. лева и карат коли за по 200 хил.Жалка картинка сме наистина.

3

Анонимен

преди 7 години

Ветово, Ветовоооооооооооооо...Там е развъдника. А полицията ми държи ***...

2

До 2

преди 7 години

Да ти изсъхнат ръцете, с които го написа. И двете.

1

Ах

преди 7 години

Още някой вярва ли на приказките за бедните пенсионери, дето нямат пари за кисело мляко?