118

Боби

преди 7 години

До Ано Умни 163Ехх всеки Су в Сирия може да носи от 6 до 16 специални бомби за унищожаване на сгради - БЕТБ - бетоно бойна бомба. Пробива цялата нормална къща и се взривява в мазето. От къщата остава дупка.Как смяташ колко квартала рашките са превърнали в луна повърхност и това как биха го скрили ако беше вярно???

117

тя

преди 7 години

Отвартителни , лицемерни , лъжци са се събрали около тая маса . Не знам защо Путин ги е уважил с присъствието си? Няма да може да се разбере честно с безчестници!

116

Анонимен

преди 7 години

Бах ти наглеците"Населението на Алепо не може да продължи да живее в такива непоносими условия"Ами изтеглете си бандитите бе жаборняк, Путин има невероятно търпение, аз бих ги опържил.

115

Анонимен

преди 7 години

Самия Оланд е военнопрестъпник и го чака въже. Франсета Сирия никога повече НЯМА да ви бъде колония НИКОГА.

114

Анонимен

преди 7 години

И настана велик лицемерен вой....

113

фгсфг

преди 7 години

Меркел и Холанд цъфнаа и вързаа!На следващите избори и двамата няма да ги има,а бат *** още ще се навърта.............

112

Анонимен

преди 7 години

най-обичам безпомощния вой на евроатлантични поми-яри

111

ДВОЕН СТАНДАРД

преди 7 години

Русия се намеси в тази война от декември 2015. Великобритания, Франция и САЩ водят война срещу Сирия от 2012 г. Колко жерти даде сирийският народ преди руснаците да се намесят ? А не бяха ли ПРЕСТЪПЛЕНИЕ войните срещу Афганистан, Ирак и Либия ? А НЕ БЕШЕ ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ВОЙНАТА СРЕЩУ СЪРБИЯ, колко цивилни жертви даде Сръбския народ ? Ядосвам се на ДВОЙНИЯ ЗАПАДЕН СТАНДАРД.Поздрави от Германия и мислете по-широко

110

Анонимен

преди 7 години

Да бомбардираш безогледно един милионен град защото в него имало няколко терористи е не само военно престъпление, абсолютна вандалщина. Никакви сравнения не оправдават кремълската клика и кръволока Асад за геноцида над сирийския народ.

109

Някой

преди 7 години

Ехе, руски удари в Алепо, но с F16 на белгийските ВВС! Аз не ги обичам руснаците, но вече май повече не обичам лицемерите.

108

Анонимен

преди 7 години

"УДАРИТЕ НАД АЛЕПО СА ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ"А бомбардировките в Либия хуманитарна помощ ли бяха?

107

Анонимен

преди 7 години

Ударите над Алепо били военни престъпления, а САЩ,Франция,Германия,Великобритания и другите т.с.НАТО разбира се с нашето любезно съдействие какво правеха в бивша Югославия.Да не би да са хвърляли шоколадови яйца , сникерс и туикс.Ами в Ирак, Афганистан и Либия, ами Египет,Украйна - Майдана?Хайде Оланд да помълчи, а баба Меркелица да не се прави на ощипана мома.Разбирам, че идват избори, ама това си е чиста проба наглост

106

Анонимен

преди 7 години

ФРЕНСКАТА АВИАЦИЯ ИЗБИ ХИЛЯДИ ЛИБИЙЦИ ФРАНЦИЯ БЕШЕ ОСНОВНИЯТ ИЗВЪРШИТЕЛ НА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

105

ники

преди 7 години

Кой нападна и унищожи Сирия,Либия и Ирак?Хайде да видим сега кой е терориста.

104

Въпроси има ли?

преди 7 години

Обамата освободи Абу Бакр Ал-Багдади от концлагера Гуантанамо и го назначи за шеф на ислямския халифат ИДИЛ. За да се бие срещу сирийския народ. Въпроси има ли?

103

Анонимен

преди 7 години

Ами напиши в Гугъл "руския посланик в Белгия" и ще видиш , че никой не мълчи а и че посланика е извикан заради откровените руски лъжи!В гугъл всичко има, а защо медиите като CNN, Reuters и т.н. мълчат, че руският посланик в Белгия е извикан за разпространение на неверна информация, че беглийски ф-16 вчера избиха десетки цивилни в Алепо? Руският посланик на коя медия е главен редактор и кога е пуснал невярната информация, че белгийски самолети извършиха вчера военно престъпление?

102

снимки на двамцата

преди 7 години

Драги Фрасоазчо! Напиши писмо на чичко си Барак Хюсеин Обама. Той да се обади на Джон Маккейн. Джон Маккейн да се обади на приятелчето си Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013). Абу Бакр Ал-Багдади да се обади на главорезите си и от ИДИЛ и да им заповяда да се предадат. Тогава руснаците вече няма кого да бомбардират. И в Сирия ще настъпи мир!

101

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Барак Хюсеин Обама. Благодарение на твоята политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

100

за съд са кравария

преди 7 години

кой започна войната в Сирия ???

99

трибунала в Хага

преди 7 години

Белгийски самолети са бомбардирали Алеппо и са убили десетки цивилни сирийци, между които много деца? Кога трибуналът в Хага ще съди Белгия за военни престъпления срещу човечеството?