18

Анонимен

преди 7 години

Т' ва "съсПенс " как не са го задраскали с ***. Да не липсва "и" преди "с"- то?Звучи като " със . .".Ами така е Тръмп е с ..., а Хилъри - без ...( нали е жена, откъде да има ..).

17

Наблюдател Оригинал

преди 7 години

До Анонимен 21, Клинтън е раз-вратник, но възпитан. Нищо лошо няма в оралната любов. Тръмп също е раз-вратник, но до тук с приликите, той е неуравновесен про-стак.И да, поведението на Клинтън е осъдително от гледна точка на морала, това на Тръмп е тревожно опасно за всички!Ако Моника Люински не беше се разквичала, нищо нямаше да излезе на яве. Тръмп е безогледно скандален

16

Наблюдател Оригинал

преди 7 години

До Анонимен 22, какви козове Тръмп е Митьо Пищова в американски вариант, но далеч по-богат. Ето това е опасното луд с пари, ако получи и власт ......не ми се мисли

15

Наблюдател Оригинал

преди 7 години

До РадостинРадуков, не виждам нищо лошо в това да изкарваш пари и да имаш за цел да си богат и да поддържаш добър стандарт на живот на народа си. Това разбира се не бива да е на всяка цена и за сметка на други народи, нооо.....никой не е обещал че живота е справедлив. Какво да правят да си оставят народа в нищета за да започне да емигрира в България ли? Като пишезе защо не мислите преди това?

14

Анонимен

преди 7 години

Защо ни занимавате с кампанията на Клинтън и Тръмп,а мълчите за дебата между ген.Радев и Цачева,където "майката" на нацията претърпя пълен провал използвайки само клишета,които всички от ГЕРБ повтарят като мантра.Дори само няколко минути след като каза,че ще бъде обединителка на нацията,се изцепи,като обяви всеки социалист за ***.Тя пък самата била глупава на 20 год.когато и е било изгодно да бъде комунистка и дори партийна секретарка,но сега вече е поумняла,ставайки член на ГЕРБ.Горката.

13

Истината

преди 7 години

Ето част от изказването на Тръмп!"Тръмп изрази също мнение, че голяма част от сирийските бежанци всъщност са поддръжници на ИД"Бъчварова и ГЕРБ искат да Ви ги слагат за съседи, с постановление 208 от 12 август!Правите ли разлика, между това, което говори Тръмп и това, което Ви обясняват на Вас тука в БГ за псевдобежанците? Изчакайте само да минат изборите и ще видите как Бойко, ще задейства плана на Юнкер и Меркел! Куклата на конци на Меркел, видяхме колко е послушен с Кристалина...

12

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Тръмп просто говори истината, тази истина грозната, негримираната, полит-некоректната.Затова всички викат ужасени, защото не са психически подготвени за тази истина.

11

Циганин

преди 7 години

Изборите в САЩ са фарс от миналият век откъм 80-90 години насам - едно гоямо Тв шоу и нищо друго .Отдавна е решено ,че Хитлери ще е президент -та затова и хвърлиха срещу нея Трап а не някой солиден политик .

10

bluesky1

преди 7 години

С тези искания за нови и нови войни, което е все повече и повече пролята невинна кръв, тази Хилъри наистина ми прилича на истински Сатана!

9

ф

преди 7 години

А Хилъри ще признае ли загубата си .Не случайно ви напомням ,че тази дама не призна изборите през 2000 г и за малко да постави Америка извън закона .Помня ,.че там ходиха някакви межд.наблюдатели поканени от нея.През 2008 г изплашени от това ,че ще става президент лобитата издигнаха мелеза Обама ,за да я спре и той стана президент.Обама я наричаше типичен олигарх ,който само говори и нищо повече.Днес същия Обама е неузнаваем ,избива комплесите си от проваления мандат върху Тръмп .

8

ф 15

преди 7 години

Браво на Тръмп .Колко точно в прав текст. Путин ги върти на малкия си пръст и Кери и Обама и тази женица .Похарчени трилиони хартийки ,загинали хиляди и накрая ще създавали забранени зони за полети както в Ирак преди 20 години .Тоест женицата си е казала ясно ,републиканец трябва да реши близкоизточната криза ,защото Клинтънови просто правят зони за забранени полети .

7

Анонимен

преди 7 години

И двамата нестават. Даже не можеш да избереш по-малкото зло.

6

Анонимен

преди 7 години

Хилъри или Тръмп - няма значение. Светът пак ще се управлява от Путин.

5

BURZUM

преди 7 години

Тръмп е *** като Тиквун....американците са прости ама не чак толкова ,колкото българите!

4

Анонимен

преди 7 години

"Аз не познавам Путин..."Като не го познаваш, защо му правиш мили очи, защо го даваш за пример, защо му се сваляш на този военнопрестъпник? Тръмп наистина се държи, като *лигофрен!

3

Анонимен

преди 7 години

"Ще ви държа в съспенс дотогава."Ин Булгерия, на "съспенса" му викаме напрежение.

2

567

преди 7 години

Достатъчна е тази снимка Тя красноречиво говори за менталното състояние на госпожата. Пръстчето и ядрения бутон...

1

онбашията

преди 7 години

само за шоуто бих искал да видя какво ще направи хиларито в сирия, но е твърде опасно, по-добре тръмп да стане президент и да сме спокойни