35

678

преди 7 години

Всички от "Съдебната охрана" на "ре-подбор" и гледайте резултат. Психологият институт на МВР да се заеме с това. Там не остана качествен "мат*рял" отдавна.

34

Анонимен

преди 7 години

До Gargamel Нищо не си разбрал - тя била 2 години по-голяма от мъжа си и с 1 - от любовника си

33

Tania

преди 7 години

и все пак.....добре е да се провери версията за трети участник...като се подозира сина на жертвата.

32

Leskovi

преди 7 години

Saznatelni reformatori v sadebnata bg systema. Pochistili sa ia otvatre.

31

Gargamel

преди 7 години

Мъжът и бил по-малък от нея с 2 години, а тя била по-голяма от него с 1 .....съшита и скалъпена статия - надявам се, че няма претенции да се води журналистика :-)

30

Анонимен

преди 7 години

Води и се мъж на лист хартия. Фактически не и е мъж. Тя обича очевидно този мъж. Ако обичаше мъжа си и той нея, нямаше да се разделят. Дори да са обвързани с други хора. Пише че и е приятел бил, не мъж. Явно не са и подписвали.

29

Анонимен

преди 7 години

До 23Той и е изневерил и тя е откачила, автоматично. Все едно някой и е нанесъл смъртоносен удар в сърцето и душата, като е разбрала. Вбесила се е на момента.

28

ОТ

преди 7 години

Отдавна се казва че в МВР и Правителството взимат хора на килограм .Даже не проверяват даали си лежал в Затвора .

27

Анонимен

преди 7 години

Тия хора все пак би трябвало да са преминали през психо-тестове. Вярно, гаранции няма никъде, ама все пак.

26

Горан

преди 7 години

Отворила е сега работа на бившия си, който всъщност по документи още и е съпруг. Ще им направи човека по една надгробна плоча... Сигурно сега си мисли: Пак късмет извадих, можеше аз да съм на неговото място.

25

Горан

преди 7 години

Ок, огън жена, ама... не е трябвало да и дават разрешително за оръжие. Не, че нямаше да го свърши с нещо друго под ръка... Тоя как ли я е вбесил, че да му продупчи кратуната два пъти? За самоубийството след това, коментара е излишен. След като направиш такава простотия, нямаш особени избори.

24

?

преди 7 години

Тия като са охрана, и то съдебна, не трябва ли да са емоционално и психически стабилни? А те се стрелят взаимно. Добре, че не са изпушили на друго място, да ни дават световни медии и нас с масови разстрели.

23

Анонимен

преди 7 години

Е нищо особено не е била, най-обикновенна жена.

22

Victoria :)

преди 7 години

Bolni hora sa !

21

Анонимен

преди 7 години

То си личи ,че е била огън жена.Жалко.

20

Ханс

преди 7 години

Ми че са кофти матриял е ясно, въпроса е защо такива индивиди не сдават табелното оръжие след смяната ???

19

Анонимен

преди 7 години

Трудно е да има човек уважение към жена, която е застреляла любовника си с два куршума в главата, докато в съседната стая се намира детето й, след това се е опитала да си пръсне мозъка. На тази жена въобще не и е пукало на какво ще подложи сина си, че му разбива живота. Женски хормони плюс оръжие и е станало страшно.

18

Ченге

преди 7 години

Мила родна ченгесарска картинка- сядаш да вечеряш с жена си и двамата с пистолети на кръста :D След третата ракия дивия запад проговаря в теб и правиш престрелка ........ Тъжна гледка представям си какво е преживяло момчето с тия хора и се надявам че ще му потръгне живота въпреки всичко!

17

дон Балод

преди 7 години

Добре де, тук става въпрос за житейска драма. Случва се навсякъде по света - и в бедните общества и в богатите. Дали са полицаи или не, дали имат право да носят оръжие или нямат е без никакво значение. Имайте малко уважение към мъртвите! *** коментари и неуместни подмятания са напълно излишни!

16

Анонимен

преди 7 години

Асоциативното личностно разстройство се изявява чрез изразена и постоянна безотговорност, грубо безразличие към чувствата на другите, крайно ниска поносимост на фрустрация, невъзможност за поддържане на трайни взаимоотношения и нисък праг на отключване на агресивни реакции до жестокост, неспособност за изживяване на вина, изразена склонност да се обвиняват другите, постоянна раздразнителност.